Huhtikuu on kumppanikuu: SOL

Myös huhtikuu on varattu kumppaneille! Yhteistyökumppaneiden juttusarjassa esittäytyy palvelualalla toimiva perheyhtiö SOL.

SOLilla on pitkät perinteet Hämeenlinnassa ja palvelumme koostuvat siivous-, kiinteistö- ja turvallisuuspalveluista. SOL Henkilöstö- ja Logistiikkapalvelut tarjoavat hämeenlinnalaisille henkilöstövuokrausta ja ulkoistuspalveluita logistiikan, teollisuuden ja rakennuksen toimialoilla. Pesulamme sijaitsevat Goodmanissa ja Birger Jaarlinkadulla. Iloisten SOLilaisten takana on satoja hämeenlinnalaisia ja rekrytoimme tänäkin kesänä lisää nuoria.

Haastattelukysymyksiin vastasi SOL-yhtiöiden viestintäpäällikkö Taija Paavola.

Mikä sai yrityksenne lähtemään mukaan yhteistyöhön HPK:n kanssa?

Paikallinen yhteistyö HPK:n ja muiden yrittäjien kanssa on tärkeä asia.

Mitä yhteistyö HPK:n kanssa merkitsee yrityksellenne?

Jääkiekko on Hämeenlinnassa meille jokaiselle sydämen asia ja meille onkin kunnia asia huolehtia Pohjantähti Areenan ja muiden Hämeenlinnan hallien siisteydestä, puhtaudesta ja turvallisuushygieniasta, jotka kaikki vaikuttavat ratkaisevasti viihtyvyyteen. Puhtaus ja hygienia ovat korostuneet koronaepidemian aikana. Pohjantähti Areenalla pidämme huolta yleisten tilojen lisäksi pelaajakoppien, vaihtoaitioiden, aitioiden ja ravintolan hygieniasta ja tilat desinfioidaan ennen ja jälkeen pelien.

Miten koette yhteistyön hyödyntävän brändiänne?

Yhteistyö hämeenlinnalaisten yritysten kanssa on tietysti tärkeä asia ja HPK on siinä tärkeä ja merkittävä linkki. Meille Hämeenlinnan SOLilaisille on tietysti ylpeyden aihe tehdä HPK:n kanssa yhteistyötä. Olemme saaneet myös hyvää brändinäkyvyyttä.

Minkälaiset odotukset teillä on yhteistyöstä ja miten se on mielestänne sujunut?

Yhteistyö on sujunut mutkattomasti. Yhdessä olemme löytäneet toimintatavat muuttuneissakin tilanteissa. Kunhan koronasta pääsemme ja halliin pääsee taas katsojia, pidetään yhdessä huolta hallin hygieniaturvallisuudesta ja viihtyvyydestä.

Mikä on mielestänne mieleenpainuvin hetki HPK:n historiassa?

Kyllä HPK:n molemmat mestaruudet ovat olleet meille ne makeimmat jutut. Ja yhdessä tietysti iloitsemme, kun HPK:n pelaajien ura jatkuu Leijonissa ja maailmalla.

 

Tutustu SOLin palveluihin verkossa:

Kotisivut: https://www.sol.fi/

Facebook: https://www.facebook.com/solpalvelut

Instagram: https://instagram.com/solpalvelut?igshid=itufviv0cqsp

14.04.2021 12:54

Jaa artikkeli: