Huhtikuu on kumppanikuu: Lähitapiola Loimi-Häme

Myös huhtikuu on varattu kumppaneille! Yhteistyökumppaneiden esittelyvuorossa tällä kertaa LähiTapiola Loimi-Häme.

LähiTapiola Loimi-Häme on paikallinen ja asiakkaiden omistama Elämänturvayhtiö, jonka juuret ulottuvat 150 vuoden taakse. Meillä on noin 67 000 asiakasta, joille alan parasta palvelua tarjoaa yli 80 asiantuntijaa. Olemme markkinajohtaja henkilö- ja maatila-asiakasliiketoiminnassa sekä meillä on kasvava yritysasiakaskunta. Meillä voi asioida 10 toimistollamme, puhelimitse, verkkotapaamisessa tai elämänturvasovelluksella. Teemme myös asiakaskäyntejä yrityksiin ja maatiloille.

LähiTapiola Loimi-Häme ja HPK allekirjoittivat 15.4.2021 uuden yhteistyösopimuksen, joka kattaa seuraavat kaksi kautta. Sopimuspaperiin nimet löivät LähiTapiolan liiketoimintajohtaja Timo Hakola ja HPK:n myyntipäällikkö Sami Matinkari.

Haastattelukysymyksiin vastasi liiketoimintajohtaja Timo Hakola.

Mikä sai yrityksenne lähtemään mukaan yhteistyöhön HPK:n kanssa?

Olemme olleet HPK:n yhteistyökumppani jo useammalla vuosikymmenellä. Koemme saavamme huomattavaa paikallista näkyvyyttä sekä liiketoiminnallista konkreettista hyötyä yhteistyöltä. Arvostamme myös verkostoitumista muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Mitä yhteistyö HPK:n kanssa merkitsee yrityksellenne?

Paikallisena Elämänturvayhtiönä meille on tärkeää olla mukana tukemassa toiminta-alueemme huippu-urheilua ja elinvoimaisuutta. Myös arvomme rohkeus, intohimo ja hyväntahtoisuus näkyvät HPK:n toiminnassa.

Mitä uutta yhteistyö tuo yrityksellenne?

Verkostoitumistapahtumat ovat tuoneet yritysliiketoiminnallemme uusia kontakteja ja niitä olemme pystyneet hyödyntämään liiketoiminnassamme.

Miten koette yhteistyön hyödyntävän brändiänne?

Ottelutulokset ja luottopelaajan tittelin saaneet näkyvät somessa LähiTapiola Loimi-Hämeen logolla. Pleksimainoksemme ovat myös hyvin esillä mediassa ja urheilulähetyksissä.

Minkälaiset odotukset teillä on yhteistyöstä ja miten se on mielestänne sujunut?

Yhteistyöltä odotamme vuorovaikutteisuutta sekä odotamme sen myös tuovan liiketoiminnallista hyötyä meille. Vastuullisuus on myös isossa roolissa toiminnassamme ja odotamme sitä myös yhteistyökumppaneiltamme. Näkyvyyden lisäksi toivomme verkostoitumismahdollisuuksia yrityskumppaneiden parissa.

Mikä on mielestänne mieleenpainuvin hetki HPK:n historiassa?

Mieleenpainuvin hetki on vuoden 2019 mestaruuden ratkeaminen jatkoajalla, kuuluisassa seiskapelissä.

 

Lisätietoa LähiTapiolasta löytyy verkosta osoitteista:

https://www.lahitapiola.fi/

https://www.facebook.com/LTLoimiHame

15.04.2021 11:07

Jaa artikkeli: