Huhtikuu on kumppanikuu: Kauppakeskus Goodman

Kumppanikuu jatkuu huhtikuussa! Yhteistyökumppaneiden juttusarjassa esittäytyy nyt Kauppakeskus Goodman.

Haastattelukysymyksiin vastasi kauppakeskuspäällikkö Virpi Tuupanen:

”Kauppakeskus Goodman on 7-vuotias kauppakeskus Hämeenlinnan keskustassa ja on lähialueen suurin kauppakeskus. Goodmanissa on noin 70 liikettä, palvelua, kahvilaa ja ravintolaa ja pyrimme laajalla valikoimalla tuomaan sekä uusia että tuttuja brändejä hämeenlinnalaisten iloksi. Meille on helppo tulla ja hyvä olla. Löydät lisätietoja Goodmanista ja sen liikkeistä osoitteesta goodman.fi tai somesta @kauppakeskusgoodman.

Goodmanin yksi tavoitteista on olla mukana paikallisessa toiminnassa ja pyrkiä isona toimijana tukemaan myös muita. HPK:n kanssa Goodman on tehnyt yhteistyötä jo usean vuoden ajan ja yhteistyötä halutaan jatkaa tiiviisti myös tulevaisuudessa. Vaikka sininen ja oranssi ovat vastavärejä, pelaamme samalla puolella hämeenlinnalaisten hyväksi.

Konkreettisesti yhteistyö on tuonut meille muun muassa näkyvyyttä Pohjatähti Areenalla ja vastavuoroisesti HPK on saanut mainostilaa Goodmanista. Lisäksi HPK:n pelaajia ja cheerleadereita on vieraillut Goodmanin tapahtumissa. Kun koronasta päästään, toivomme että pääsemme tekemään lisää yhteistyötä tapahtumissa ja ehkä joskus saataisiin Goodmanin myös oma HPK:n fanikauppa, kuka tietää!

Koemme yhteistyön HPK:n kanssa tärkeäksi, koska HPK on iso ja tärkeä toimija Hämeenlinnassa ja rakentaa Hämeenlinnan tunnettuutta koko Suomessa. Goodmanissa työskentelee sekä liikkeissä että palveluntuottajien joukossa satoja ihmisiä, joita HPK paikallisena seurana yhdistää. Ja faktahan on se, että kun HPK pelaa, niin Goodman hiljenee. Eli vinkkivitosena jos itse ei jääkiekkoa seuraa ja hurraa-huudot häiritsevät keskittymistä, niin HPK:n pelien aikana saa rauhassa Goodmanissa shoppailla. 😉”

 

Lisätietoja kauppakeskus Goodmanista:
Goodmanin nettisivut: www.kauppakeskusgoodman.fi
Facebook: www.facebook.com/goodmankauppakeskus
Instagram: www.instagram.com/kauppakeskusgoodman/

07.04.2021 14:13

Jaa artikkeli: