Huhtikuu on kumppanikuu: Hämeen Rakennuskone Oy

Myös huhtikuu on varattu kumppaneille! Yhteistyökumppanien esittelyvuoron saa tänään konevuokraamopalveluja tarjoava Hämeen Rakennuskone Oy.

Haastattelukysymyksiin vastasi Tatu Haveri Hämeen Rakennuskone Oy:n viestinnästä ja markkinoinnista:

Yrityksemme nimi on Hämeen Rakennuskone Oy, mutta markkinointinimenä käytämme HRK Konevuokraamot -nimeä. HRK Konevuokraamot tarjoaa rakentajille laiteratkaisuja ja -palveluita koko rakennusajalle aina suunnittelusta viimeistelyyn.

Hämeenlinna on keskeisellä paikalla ja hyvien yhteyksien varrella, ja HRK:n toimipiste Hämeenlinnassa sijaitsee Ojoisilla. Yrityksen muut toimipisteet löytyvät Vantaalta, Lahdesta ja Turusta sekä Pirkanmaalta Tampereelta, Kangasalta ja Pirkkalasta.

Haluamme HPK-yhteistyön kautta näkyä paikallisille rakentajille, teollisuudelle sekä yksityisille henkilöille. Teemme yhteistyötä myös muutaman muun liigaseuran kanssa.

Hallissa ja kuvissa vilahtava HRK-logo ei kerro toimialastamme, joka on rakennusalaan kuuluva konevuokraus. Kun logo näkyy muussa markkinoinnissamme, niin laitamainos yhdistetään yritykseen. Se että näymme HPK:n ympäristössä kertoo katsojalle, että yritys on paikallisesti hengessä mukana ja tukee huippu-urheilua. Kilpaurheiluyhteistyössä ei ole kysymys pelkästään näkyvyydestä vaan valitsemalla joukkueen kumppaniksi osoitamme myös tukea ja vihreää valoa toiminnalle. Huippukilpaurheilussa toki yhteistyö alkaa olla melko arvokasta, ja hyvää yhteistyötä onkin sellainen, josta on aitoa hyötyä molemmille osapuolille.

Mieleenpainuvin hetki lienee tuttu. Pronssisateen jälkeen napsahti vihdoin mestaruus 2006 – ja todella ansaitusti.

HRK Konevuokraamot löytyivät verkosta osoitteista:

www.hrk.fi

https://instagram.com/hrk_konevuokraamot/

https://www.facebook.com/hrk.fi/

09.04.2021 09:00

Jaa artikkeli: