Huhtikuu on kumppanikuu: Hämeen Lukko Oy

Myös huhtikuu on varattu kumppaneille! Yhteistyökumppaneiden esittelyvuorossa on lukituksen ja turvallisuuden asiantuntija Hämeen Lukko Oy.

Haastattelukysymyksiin vastasi Hämeen Lukon toimitusjohtaja Marko Järvenpää:

”Vuonna 1952 perustettu perheyritys tarjoaa osaamista sekä yritysten että yksityishenkilöiden käyttöön Hämeenlinnassa ja Salossa. Lukituksen, sähköisten järjestelmien ja oviautomatiikan lisäksi Hämeen Lukolla on mittava kokemus mm. kulunvalvonnasta, hälytinlaitteista sekä erilaisista videovalvontaratkaisuista.

Kun siis yrityksesi, kotisi tai omaisuutesi turvallisuudessa on aukkoja tai haluat lisätä kohteesi turvatasoa, ota yhteyttä meihin.

1980-luvun puolivälissä alkoi mittava yhteistyö Hämeenlinnan vaikuttavimpien yritysten välillä. HPK:n ja Hämeen Lukon yhteistyö sai alkunsa, kun isäni, myös jääkiekko hulluna, tunnettu Mauri Järvenpää hieroi ensimmäiset yhteistyösopimukset Jari Koskisen kanssa.

Yhteistyömme on avannut paljon uusia ovia myös turvallisuusalan puolelle. Näkyvyyttä, uusia asiakkaita ja elämyksellisiä hetkiä on koettu monen monta pitkän yhteistyömme aikana. Haluaisinkin nostaa esiin mieleenpainuvimpana, kun meidän organisaatiomme sai vastaansa Abloyn, lajina tietenkin jääkiekko. Meillä oli pieni materiaalinen ylivoima, kiitos legendojen Marko Tuulolan ja Jyrki Louhen. Mainittakoon myöskin, että R-kirjain kuultiin ensimmäistä kertaa suustani Rinkelinmäellä.

Mietitte varmaankin, miksi olen näin teräksisessä kunnossa. Kiitos kuuluu tietenkin HPK:n muille yhteistyökumppaneille, joiden kanssa olen saanut harjoittaa jääkiekkotaitojani yhdessä yhteisillä aamujäillä.”

Lisätietoa Hämeen Lukosta löytyy osoitteesta:

https://hameenlukko.fi/

12.04.2021 10:34

Jaa artikkeli: