Huhtikuu on kumppanikuu: Hämeen Laatumuutot Oy

Huhtikuu on varattu kumppaneille! Yhteistyökumppaneiden esittelyssä Hämeen Laatumuutot Oy.

Hämeen Laatumuutot Oy on vuonna 2013 perustettu hämeenlinnalainen muuttopalvelualan yritys, joka palvelee Kanta-Hämeessä ja Pirkanmaalla niin kuluttaja-, julkishallinnon- kuin yritysasiakkaitaan. Yrityksen toiminnan peruspilareina ovat asiakaspalvelun laatu, monipuolisuus sekä logistisen tehokkuuden mukanaan tuomat kustannushyödyt.

Laatumuutot on vuosien kuluessa saavuttanut asemansa aidosti asiakkaistaan kiinnostuneena, huolehtivana ja palvelevana yrityksenä, jonka puoleen uskaltaa kääntyä vaikeissakin tilanteissa. Yritys on kasvanut tasaisesti ja on laajentanut yhteistyöverkostojaan valtakunnallisiksi sekä laajentanut palveluidensa tarjontaa jo Kanta-Hämeen ulkopuolellekin, erityisesti Pirkanmaalle.

Haastattelukysymyksiin vastasi toimitusjohtaja Marko Peltoniemi.

Mikä sai yrityksenne lähtemään mukaan yhteistyöhön HPK:n kanssa?

Haluamme olla mukana tukemassa toimialueemme urheiluseuroja lasten ja nuorten liikuntaharrastusten mahdollistamiseksi sekä tulevaisuuden kilpaurheilupolun tukemiseksi. Siksi tuemme sekä juniorityötä että kilpaurheilupolkua. HPK ja jääkiekko lajina soveltuvat erinomaisesti tähän tavoitteeseemme.

Mitä yhteistyö HPK:n kanssa merkitsee yrityksellenne?

Yhteistyö HPK:n ja muiden toimialueemme seurojen kanssa on meille tärkeä osa toimintastrategiaamme.

Mitä uutta yhteistyö tuo yrityksellenne?

Yhteistyö HPK:n kanssa on mahdollistanut palveluidemme ja tarinamme esille tuomista myös innokkaalle jääkiekkoyleisölle sekä muille HPK:n yhteistyökumppaneille.

Miten koette yhteistyön hyödyntävän brändiänne?

Yhteistyö Kanta-Hämeen vahvimman urheilubrändin kanssa tukee, muiden yhteistyösopimusten ohella, yrityksemme itsestään muodostamaa kuvaa alueemme asiakkaille.

Minkälaiset odotukset teillä on yhteistyöstä ja miten se on mielestänne sujunut?

Yhteistyö on tähän mennessä sujunut hyvin ja toivomme pandemian jälkeisen ajan mahdollistavan sen syventymisen entisestään.

Mikä on mielestänne mieleenpainuvin hetki HPK:n historiassa?

Mestaruuksien lisäksi mieleenpainuvin hetki HPK:n historiassa on Marko Palon välierissä JypHT:ä vastaan iskemä ratkaiseva voittomaali jatkoajalla.

Hämeen Laatumuutot Oy:n tavoitat osoitteesta: http://www.laatumuutot.fi/

 

08.04.2021 09:00

Jaa artikkeli: