Huhtikuu on kumppanikuu: Antrax

Myös huhtikuu on varattu kumppaneille! Yhteistyökumppaneiden yritysesittelyssä rakennusalan ammattilainen Antrax Oy.

Antrax Oy tarjoaa yritys- ja yhteisöasiakkailleen monipuolista korjausrakennuspalvelua pienistä projekteista suuriin hankkeisiin. Kohteet koostuvat niin toimisto-, liike- tuotanto- sekä asuintilojen saneerauksista. Rakentamisen ohella yrityksen tarjoamiin palveluihin kuuluu myös projektien suunnittelu. Asiakaskunta koostuu mm. kiinteistösijoitusyhtiöistä, suunnittelutoimistoista, taloyhtiöistä sekä erilaisista yrityksistä. Antrax Oy työllistää vakituisesti yhdeksän henkilöä ja työmaille palkataan lisäväkeä kohteen mukaan. Yritys toimii pääkaupunkiseudulla sekä Kanta-Hämeessä.

Haastattelukysymyksiin vastasi yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Antero Koskela.

Mikä sai yrityksenne lähtemään mukaan yhteistyöhön HPK:n kanssa?

Haluamme olla tukemassa paikallisesti merkittävää urheiluseuraa, joka liikuttaa myös suurta määrää nuorempaa sukupolvea. HPK on luonut paikallisesti merkittävän yhteisön, joka on näkyvä osa Kanta-Hämettä, jossa yrityksemme juuret ovat, ja jossa jatkossakin haluamme olla vahvasti mukana.

Mitä yhteistyö HPK:n kanssa merkitsee yrityksellenne?

Yhteistyö HPK:n kanssa antaa yrityksellemme sekä paikallista että valtakunnallista positiivista näkyvyyttä ja tunnettavuutta. Lisäksi pääsemme tarjoamaan omalle henkilöstöllemme myös vapaa-ajalle mahdollisuuden yhteiseen tekemiseen ja kokemiseen, ja sitä kautta työyhteisöllemme tiiviimpää yhteisöllisyyttä.

Mitä uutta yhteistyö tuo yrityksellenne?

Yhteistyö HPK:n kanssa on tuonut uuden kanavan näkyvyyteen ja mahdollistanut verkostoitumisen paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa sekä hallilla pelien yhteydessä että HPK:n järjestämissä yritystilaisuuksissa. Lisäksi pelitapahtumat luovat hyvät puitteet asiakastilaisuuksien järjestämiseen.

Miten koette yhteistyön hyödyntävän brändiänne?

HPK:ta pidetään perinteisesti altavastaajana, joka kuitenkin ennakkoasetelmista poiketen menestyy pienillä resursseilla ennakkoasetelmia paremmin. Tämä toimii hyvänä esikuvana myös omassa toiminnassamme, jossa pienillä resursseilla toimiessa pystymme olemaan kokoistamme suurempia. HPK:n menestys perustuu pitkäjänteiseen työhön, jossa kovalla työllä luodut perustukset ovat kunnossa ja tähän Antrax Oy:n on helppo samaistua. Kuten HPK, myös me olemme luoneet vahvan pohjan omalle toiminnallemme, joka mahdollistaa yhteistyökumppaniemme palvelemisen yhteisten arvojen ja tarpeiden mukaisesti.

Minkälaiset odotukset teillä on yhteistyöstä ja miten se on mielestänne sujunut?

Yhteistyö HPK:n kanssa on alusta asti tuntunut luontevalta. Koemme saaneemme hyvinkin henkilökohtaista yhteydenpitoa ensi metreiltä saakka. Toivommekin yhteistyön HPK:n kanssa jatkuvan myös tulevaisuudessa samalla tavalla joustavasti ja molempia osapuolia kunnioittavasti.

Mikä on mielestänne mieleenpainuvin hetki HPK:n historiassa?

Historiaan on mahtunut monta mieleenpainuvaa hetkeä, joista ensimmäisenä nousee mieleen tietenkin muutaman vuoden takainen mestaruus ja siihen liittyvät jälkimainingit. Hallitsevana mestarina mennään edelleen.

Samoin lämpimiä muistoja liittyy kaverin polttareihin, jotka aloitettiin helmikuisena perjantai-iltana muutaman kaverin aloituskentällisellä muun joukkueen odottaessa ensimmäistä erätaukoa ja ottelujuontaja Peter Petron virallista ilmoitusta polttareiden alkamisesta täyden Rinkelinmäen edessä.

Mieleenpainuvin hetki sijoittuu kuitenkin omaan lapsuuteen, jolloin kävimme katsomassa mahdollisuuksien mukaan jokaisen kotipelin isän kanssa. 7-vuotiaana nappulana sain pelin jälkeen neuvottelun tuloksena silloisen kovan luokan vahvistuksen Alexander Andrievskyn mailan haltuuni. Mailan pituus oli tuolloin noin kaksinkertainen nuoren miehen mittaan verrattuna. Tätä sitten orastavilla kirvesmiehen taidoilla sorvattiin kotona autotallissa pihapeleihin sopivamman mittaiseksi.

 

Lisätietoa Antrax Oy:stä löytyy verkosta osoitteesta: www.antrax.fi

16.04.2021 09:01

Jaa artikkeli: