HPK:n valmentajat sopivat jatkosta

HPK:n valmentajat Pasi Arvonen, Vesa Viitakoski ja Kari Lehtonen ovat kirjoittaneet jatkosopimukset HPK:n kanssa. HPK siis lähtee kauteen 2015-2016 samoilla valmentajilla kuin tälläkin kaudella. Valmentajien sopimukset ovat mallia 1+1.

Pasi Arvonen aloitti HPK:n päävalmentajana kesken viime kauden ja vei joukkueen upeasti pudotuspeleihin loppukauden huimalla kirillä. HPK pudotti kevään pudotuspeleissä Helsingin Jokerit jatkosta ja tie nousi pystyyn vasta tulevaa Suomen mestaria Oulun Kärppiä vastaan.

Arvonen, Viitakoski ja Lehtonen ovat myös tällä kaudella onnistuneet hyvin joukkueensa kanssa. Joulutauolle lähdettäessä Liigan runkosarjan sijoitus on viides ja matkaa sarjan kärkipaikalle on vain kuusi pistettä.

Valmennus on mielissään, että jatkumo työssä säilyy.
– Hyvä juttu tämä on tottakai. Saadaan jatkaa samalla valmennusryhmällä ja se oli tärkeä osa tätä päätöstä. Joukkueen rakentaminen ensi vuotta varten on käynnissä ja tavoitteena on saada urheilullinen ja meidän näköinen joukkue aikaan.

HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela on mielissään valmentajien jatkosopimuksista.
– Olen todella tyytyväinen, että saatiin tehtyä sopimukset valmentajien kanssa. He ovat tehneet erinomaista työtä ja peli-ilme on ollut raikas.

HPK Tiedotus 15.12.2014

15.12.2014 13:00

Jaa artikkeli: