HPK:n valmennusnelikko selvillä

HPK:n kanssa kolmen vuoden päävalmentajasopimuksen tehnyt Antti Pennanen on saanut valmennustiiminsä valmiiksi. Pennanen tuo Mikkelin Jukureista mukanaan Timo Turusen sekä Juha Lehtolan. Turusella ja Lehtolalla on kahden vuoden sopimukset HPK:n kanssa.

HPK_valmennus

Antti Miettinen (vas.), Antti Pennanen ja Juha Lehtola

Timo Turunen, 51, on valmentanut Mestiksessä viimeiset kymmenen vuotta. Kolmena kautena Turunen on valmentanut Joensuun Jokipoikia ja Jukureita hän on valmentanut seitsemän kauden ajan. Turunen oli Pennasen kanssa voittamassa Mestiksen mestaruutta viime kaudella ja tulee vastaamaan fysiikasta ja puolustajien peluuttamisesta. Turusella on kaikkiaan neljä Mestiksen mestaruutta valmentajana.

Juha Lehtola, 31, on HPK:n uusi maalivahtivalmentaja. Lehtola on hämeenlinnalaislähtöinen valmentajalupaus, joka tulee jatkossa vastaamaan maalivahtivalmennuksen lisäksi myös HPK:n videovalmennuksesta. Lehtola on peliurallaan pelannut HPK:n junioreissa ja peliuran jälkeen kouluttautunut valmentajaksi. Valmentajana hän on toiminut Kanadan OHL-liigassa, Mestiksessä Jokipojissa ja Jukureissa sekä Unkarissa.

HPK:n valmennustiimin täydentää peliuransa edelliskauteen lopettava Antti Miettinen. Miettinen yli 500 NHL-ottelua ja melkein 300 Liiga-ottelua tuovat valmennukselle suuren avun ja kokemuksen. Miettisen sopimus on kolmivuotinen.

Päävalmentaja Antti Pennanen on erittäin tyytyväinen valmennustiimiinsä.
– Olen tyytyväinen, että sain luotettavia ihmisiä ympärilleni. Valmennustiimin jokaisella jäsenellä on oltava intohimo tekemiseen ja sopivuus annettuun työtehtävään.

Pennanen kuvailee valmennustiimiään monipuolisiksi osaajiksi.
– Turunen vastaa meillä fysiikasta, puolustajien peluuttamisesta ja yksilöiden kehittämisestä. Lehtola on nouseva maalivahtivalmentajakyky. Maalivahtiosaamisen lisäksi hän pystyy tekemään videot valmennukselle. Miettisen Antin pelaajakokemus on hyvä saada meidän käyttöömme ja tuo meille sellaista tietoa pelaajista, mitä me valmentajat kaipaamme.

HPK Tiedotus

29.04.2016 18:20

Jaa artikkeli: