HPK:n valmennuskolmikko jatkaa ensi kaudella

HPK on tehnyt ensi kauden kattavat sopimukset valmentajiensa Harri Rindellin, Petteri Hirvosen ja Pasi Arvosen kanssa. Rindellille ja Hirvoselle ensi kausi tulee olemaan HPK:ssa toinen, Arvoselle jo kuudes. Erinomaista työtä tällä kaudella tehnyt kolmikko on hitsautunut yhteen kuluvan kauden aikana hyvin, eikä päävalmentaja vaihtaisi valmennusryhmää mistään hinnasta.

– Paljon on jo tapahtunut ja on tapahtumassa tällä kaudella. Olemme vasta puolivälissä kautta. On kuitenkin hienoa, että rupeama täällä on pidempi kuin yhden kauden visiitti. Ympäristö ja työporukka motivoivat, kertoo Harri Rindell.

HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpelan mukaan kaikkien osapuolten etu oli kolmikon jatkaminen yhtenäisenä myös ensi kaudella. Maalivahtivalmennuksen osalta Korpela jatkaa neuvotteluja nykyisen maalivahtivalmentaja Hannu Nykvistin kanssa.

– Tilanne ratkeaa, kunhan Nykvistin muut tehtävät selkiytyvät ensi kauden suhteen, kertoo Korpela viitaten Nykvistin toiseen työhön Suomen Jääkiekkoliitossa.

Loukkaantumistilanne hellittää

HPK jatkaa SM-liigan kotiotteluitaan tällä viikolla kahden kärkijoukkueen vierailuilla. Tiistaina HPK saa vastaansa sarjajohtaja JYPin ja lauantaina Ritari-areenan jäällä luistelee aina kova HIFK. Viikon ainoan vierasottelun Kerho pelaa torstaina Lappeenrannassa.

Loukkaantumissuma alkaa Hämeenlinnassa hiljalleen hellittää. Vain Toni Häppölä on pitkäaikaisloukkaantuneena. Jukka Laamasta ja Juuso Honkaa odotellaan jo kokoonpanoon mukaan. Loistavan kauden HPK:n neloskentässä pelannut Jaakko Turtiainen sen sijaan edustaa ansaitusti Suomea Nuorten MM-kisoissa Yhdysvalloissa. Muilta osin joukkue on koossa ja kunnossa.

02.01.2011 14:16

Jaa artikkeli: