HPK:n valmennukselle jatkosopimus, Kerälä jatkaa kauden loppuun

HPK:n päävalmentajana jatkaa Liigakaudella 2014–2015 Pasi Arvonen. Lisäksi myös Arvosen valmennustiimiin kuuluvat Vesa Viitakoski ja Kari Lehtonen jatkavat Kerhossa ensi kaudella.

HPK:n valmennukseen kaudesta 2006–2007 asti kuulunut Arvonen on kääntänyt Kerhon kurssin siirryttyään päävalmentajaksi lokakuussa 2013. Joukkue päätti syyskauden viiden ottelun voittoputkeen. HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela kertoo olevansa tyytyväinen, että Arvonen jatkaa päävalmentajana.

– Pasi on todellinen kerholainen. Hän on ollut iso osa HPK:ta vuosien ajan. Pasi on osoittanut jo kykynsä päävalmentajana. Hänen alaisuudessaan HPK:n pelaaminen on muuttunut voittavaksi ja hänen valmennusfilosofiansa on pelaajille selkeä.

Viitakosken ja Lehtosen sopimukset miellyttävät myös toimitusjohtajaa.

– Kolmikko on kasassa ja tiedän, että se toimii. Sekä Vesan että Karin kokemus jääkiekosta pelinä ja valmennuksesta ovat valttia. He ovat yhdessä saaneet joukkueen ilmapiirin takaisin raiteilleen.

Kerälä jatkaa Hämeenlinnassa

HPK on samalla tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Antti Kerälän kanssa. Keskushyökkääjä on pelannut HPK:ssa marraskuun maaottelutauosta asti.

– Antti on tarttunut mahdollisuuteen, joka hänelle on meillä annettu. Kehitettävääkin hänen pelistään löytyy, mutta potentiaalia on hurjasti. Tietysti olen onnellinen siitä, että voimme jälleen tarjota oman juniorimyllyn kasvatille mahdollisuuden pelata kotikaupungissansa, kommentoi Korpela.

HPK pelaa seuraavan kotiottelunsa joulun jälkeen lauantaina 28.12. Kerhon vieraaksi saapuu Oulun Kärpät. Ottelu on perhepeli ja perheliput maksavat vain 30 euroa.

HPK Tiedotus

19.12.2013 12:59

Jaa artikkeli: