HPK:n toimiston asiakaspalvelu toimii etänä toistaiseksi

HPK:n toimistohenkilökunta noudattaa yleistä etätyösuositusta ja asiakaspalvelu toimii etänä sähköpostitse [email protected] tai 03-6122162 toistaiseksi. Ovet Kiekkoritarinkujalla pysyvät suljettuina.

Tiedotamme lisää toimiston aukioloajoista ensi viikolla.

Kerho-ravintolan toiminta jatkuu normaalina

Pohjantähti Areenassa sijaitseva Kerho-ravintola jatkaa toimintaansa normaalisti. Lounasta on tarjolla arkisin klo 10.30-14.00. Perjantaina 11.9. ravintolassa on hampurilaisbuffet. Kahvilapalvelut ja fanituotemyynti arkisin klo 8.30-15.00.

Lounasaikana asiakkaidemme käytössä on Kerho-ravintolan 130 istumapaikkaa, terassilla 32 sekä vieressä sijaitsevan klubiravintolan 80 istumapaikkaa. Voit siis saapua meille turvallisin mielin, turvaväleistä pystytään huolehtimaan Kerho-ravintolassa.

Saavuthan ravintolaamme vain terveenä ja muistathan pitää turvavälit niihin, jotka eivät kuulu seurueeseesi. Käytössä ovat lukuisat Pohjantähti Areenan käsienpesupisteet sekä käsien desinfiointipisteet. Henkilökuntamme huolehtii pintojen ja buffetin ottimien puhdistamisesta ja pesusta hygieniaohjeistuksien mukaisesti.

10.09.2020 17:48

Jaa artikkeli: