HPK:n ”Sensei” ja juniorit jatkavat Hämeenlinnassa

HPK ja Marko Tuulola ovat tehneet yhden vuoden jatkosopimuksen. Aiemmin tällä viikolla 40 vuotta täyttänyt Tuulola on joukkueen ja ennen kaikkea puolustuspään itseoikeutettu johtaja, jonka kokemuksesta hyötyvät kaikki joukkueen jäsenet. Joukkueen Senseiksi nimittämä Tuulola on tällä kaudella kirjauttanut pisteet 1+23=24. Huimassa vedossa oleva Tuulola majailee HPK:n sisäisen pistepörssin kolmannella tilalla.

-Pelaan niin kauan, kun tämä on kivaa. Joka aamu haluan tulla hallille. Olen mennyt pitkään jo ”kausi-kerrallaan” – systeemillä, kertoo Tuulola.

Tuulola kertoo, että sopimuksen kanssa ei tarvittu kovaa painiottelua. Yhteisymmärrys löytyi heti.

-Halusin jatkaa täällä ja hienoa, että saatiin homma pakettiin jo tässä vaiheessa kautta, ei sitten tarvitse kauden loppupuolella ihmetellä missä pelaisi.

tuuski3

Kärmeniemi, Honka ja Turtiainen jatkosopimuksiin

HPK:n SM-liigajoukkueessa jatkavat myös nuoret Lauri Kärmeniemi, Juuso Honka ja Jaakko Turtiainen. Turtiaisen ja Hongan sopimukset ovat kaksivuotisia.

Krmeniemi_LauriHonka_JuusoTurtiainen_Jaakko

Hämeenlinnan oman pojan Lauri Kärmeniemen sopimus on sen sijaan kolmivuotinen. Kärmeniemen edelliseen sopimukseen kuulunut optio kaudesta 2011–2012 käytetään ja sopimusta jatketaan kahdella vuodella.

Kärmeniemen mukaan mitään syytä ei ollut lähteä ja jättää Hämeenlinnaa.

-Täällä toimii kaikki hyvin. Puitteet ja mahdollisuudet on kehittyä ja haluan päästä kuuden pakin joukkoon ensi kaudella, kertoo punttisalilla kauden ajan kovasti ahkeroinut HPK-kasvatti.

HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpelan mukaan nuoret ovat antaneet huimia näyttöjä tällä kaudella.

-Strategiamme mukaisesti haluamme viedä omia nuoria talenttejamme eteenpäin, nimenomaan HPK:ssa. Olemme erittäin tyytyväisiä viiden nuoren, tulevaisuuden tähtipelaajien jatkosopimuksiin.

Seuraavan kerran edustusjoukkue pelaa kotijäällään torstaina 17.2., kun vastaan asettuu SaiPa.

A-Nuorten pisterohmut jäävät Hämeenlinnaan

HPK on lisäksi solminut kaksivuotiset sopimukset A-Nuorissa tällä kaudella pelanneiden Teemu Rautiaisen ja Otto Paajasen kanssa. Rautiainen johtaa ylivoimaisesti A-Nuorten pistepörssiä, Paajasen ollessa saman tilaston kolmantena. Molemmat nuoret lähtevät ensi kaudella jahtaamaan pelipaikkaa edustusjoukkueessa.

                     radu   otto

HPK:n A-Nuoret odottavat tällä hetkellä playoff-otteluiden alkamista varmistettuaan runkosarjan voiton viime viikonloppuna. Viimeiset runkosarjan kotiottelut A-Nuoret pelaavat 23. ja 26.2.

 

11.02.2011 11:16

Jaa artikkeli: