HPK:n sairastuvan katsaus 21.12.2022

HPK:lla on ollut syksyn ajan paljon loukkaantumisia. Normaalisti HPK julkaisee ottelupäivinä verkkosivuillaan arviot loukkaantuneiden tai sairastuneiden paluuaikataulusta. Muutamien pelaajien kohdalla tänä syksynä on jouduttu korjaamaan arviota vammojen vaadittua pidempää hoitoa. Myös positiivisia uutisia on saatu, kun vammat ovat parantuneet arvioitua nopeammin, viimeisimpänä Antti Pihlströmin nopea paluu loukkaantumisen jälkeen.

HPK päivittää jatkossakin parhaan mahdollisen arvion paluuajasta otteluennakoissaan.

Tilannekatsaus 21.12.2022

Syksyn ajan HPK:n puolustaja Miro Karjalaisen loukkaantumistilannetta on päivitetty useaan otteeseen. Karjalaisen uudet tutkimukset ovat osoittaneet, että vamma vaatii toimenpiteen, joka pitää pelaajan sivussa pitkälle kevääseen. Karjalainen on myös itse kertonut mediassa vaivansa olevan pitkäaikainen.

– Vamma vaatii toimenpiteen ja kuntoutus on pitkä. Toivon kuitenkin, että ehdin mukaan oranssiin kevääseen, kommentoi Karjalainen.

Daniel Lebedeff loukkaantui aiemmin syksyllä ja uudelleen paluuottelussaan. Tällä hetkellä arvio on, että Lebedeff nähdään tositoimissa jälleen vuoden 2023 alussa. Lisäksi sivussa tällä hetkellä on Oliver Kiljunen, jonka tarkkaa paluuaikaa ei vielä voida vahvistaa. Toipumista seurataan viikko kerrallaan.

Pitkän kuntoutuksen jälkeen puolustaja Jiri Pärssinen avaa kautensa aluksi HPK U20 -joukkueessa.

221007 Lukko – HPK. Kuvassa 60 Lebedeff Daniel, 46 Niskala Jaakko, 64 Kainulainen Harri.

21.12.2022 11:39

Jaa artikkeli: