HPK:n otteluliput myynnissä!

HPK:n kaikkien runkosarjan kotiotteluiden liput ovat nyt myynnissä! Voit hakea omasi ennakkoon samoista myyntipisteistä kuin viime kaudellakin. Myyntipisteet löydät täältä. Lisäksi sivun yläreunassa olevan linkin kautta pääset nettilippukauppaan eli Pilettiin.

Kerho-ravintola pyrkii palvelemaan asiakkaitaan entistä paremmin tulevalla kaudella. Kerho-ravintolasta voit ostaa lippuja joka arkipäivä klo 8.30-17.00. Lisäksti tietysti Kerho-ravintola myy lounasta ja kahvilapalveluita. Kerho-ravintolassa et maksa lainkaan lipunmyyntilisiä.

Istumapaikkojen hinnat ovat muuttuneet tulevalle kaudelle. Seisomapaikkojen hinnat ovat sen sijaan säilyneet ennallaan! Kaikki lippukategoriat ja niiden hinnat löydät täältä.

Vielä voit kuitenkin ostaa oman kausikorttisi Kerhon toimistolta!

Sarja-avauksessa viiden tonnin haaste!

HPK pelaa ensimmäisen kotiottelunsa TPS:ää vastaan torstaina 15.9.2011 klo 18.30. Syksy pyritään Hämeenlinnassa aloittamaan jyrinällä, jollaista ei ole ennen sarja-avauksessa koettu. HPK:n kauden 2011-2012 kapteeni Marko Tuulola haastaa joukkoineen koko Hämeenlinnan täyttämään hallin ääriään myöten!

K-Citymarket Hämeensaari avaa ovensa tänään

Viiden tonnin haasteeseen on ottanut osaa myös HPK:n yhteistyökumppani K-Citymarket Hämeensaari. Tulevia avauspäivinään Hämeensaaren kauppias Juha Ketola jakaa lippuja kauden avausotteluun. HPK toivottaa K-Citymarketille ja kauppias Ketolalla menetystä avausviikolle ja tuleville vuosille!

HPK:n joukkue on tavattavissa Hämeensaaren K-Citymarketissa lauantaina 3.9. klo 10-14. Lisäksi paikalla fanituotemyynti ja liikkuva lippukauppa! Tule moikkaamaan pelaajia ja tekemään tutustumiskäynti uuteen K-Citymarketiin viimeistään siis lauantaina!

01.09.2011 05:59

Jaa artikkeli: