HPK:n myyntipäällikkö Jukka Laamanen siirtyy urallaan uusiin haasteisiin

HPK Liiga Oy:n myyntipäällikkö Jukka Laamanen siirtyy urallaan eteenpäin. Neljä vuotta myyntipäällikön pestiä HPK:ssa hoitanut Laamanen on Kerholaisille tuttu myös kaukalosta ja ennen kaikkea villistä tuuletuksestaan keväällä 2006 Suomen mestaruuden varmistuttua.

HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kiittää Laamasta vuosien ajan tehdystä hienosta työstä HPK:n eteen.

– Jukka on tuonut iloa HPK-laisille vuosien ajan hyvillä ideoillaan, päämäärätietoisella työnteollaan ja positiivisella persoonallaan. Uskomme, että Jukka pärjää varmasti uusissa kuvioissa. HPK:n ovi ei ole tietenkään lopullisesti sulkeutunut.

HPK Liiga Oy käynnistää myyntipäällikön rekrytointiprosessin ensi viikolla.

– Käynnistämme uuden myyntipäällikön haun ensi viikolla. Uuden myyntipäällikön tehtäviin kuuluu tiettyjen olemassa olevien asiakkuuksien hoito, uusasiakashankinta sekä kausikorttimyynnin kehittäminen, kertoo Toivanen.

Jukka Laamasen terveiset Kerholaisille

Arvoisa yhteistyökumppani, Hyvä HPK:lainen,  

Neljä vuotta sitten totesin, että urheilussa on kyse lopulta matkasta, ei päämäärästä. Kokemukset, yhdessä tekeminen ja itsensä kehittäminen tuovat suurimman nautinnon. On ollut suuri ilo ja kunnia olla auttamassa seuraamme nyt toimistolta käsin.

Osallistamisesta ja asioiden jakamisesta olen saanut voimaa. On ollut hieno havaita HPK:n merkityksellisyys alueellemme. Ihmiset ja yritykset todella haluavat auttaa ja tukea rakasta seuraamme. Uskon, että vain ja ainoastaan 110 %:sella sitoutumisella yhteisömme jokaiselta jäseneltä voimme saavuttaa jotain suurta ja tavoiteltavaa. Se takaa mielenrauhan, eikä ole mitattavissa mitaleina ja euroina. Se on suurempaa, se on urheilun arvo.

Viimeinen työpäiväni HPK:ssa on 2.10.2016. Olen työskennellyt itseäni ja perhettäni säästämättä, nyt on aika katsoa eteenpäin ja kehittyä edelleen. HPK:n taustalla on luotu paljon positiivisia ideoita, tehty päätöksiä ja tavoitteita tulevaisuudelle. Näistä kuulette ja näette varmasti lisää. Show must go on!

Siirryn Rantalainen Oy:n asiakkuuspäälliköksi 3.10.2016. Tulevaisuudessa tavoitatte minut samasta puhelinnumerosta ja sähköpostitse [email protected].

Kiitos näistä vuosista!

Jukka

25.08.2016 08:47

Jaa artikkeli: