HPK:n Michael Joly on Liigan tammikuun pelaaja

Liiga ja Seiko ovat valinneet tammikuun parhaaksi pelaajaksi HPK:n laitahyökkääjä Michael Jolyn.

Joly oli tammikuun pistepörssin ykkönen kokoamalla 11 ottelussaan pisteet 5+7=12. Hän teki voittomaalit otteluissa Pelicansia ja Jukureita vastaan. Kärkijoukkue Lukkoa vastaan Joly ratkaisi ottelun HPK:n eduksi voittomaalikilpailussa.  Koko Liigan pistepörssin kärkipaikalla oleva Joly on kerännyt runkosarjan 46 ottelussaan pisteet 19+27=46. Maalipörssissä hän on jaetulla kakkospaikalla.

Jolyn merkitys HPK:n maalien syntymiseen on ollut poikkeuksellisen merkittävä. Kanadalainen on merkkauttanut pisteitä lähes 43 %:ssa HPK:n kaikista kauden maaleista. Liigan tammikuun pelaajan valinta oli äärimmäisen tasainen kamppailu huippupelaajien kesken. Muut kärkiehdokkaat kuukauden parasta pelaajaa valittaessa olivat HPK:n puolustaja Arttu Pelli, HIFK:n hyökkääjä Kristian Vesalainen, Ilveksen maalivahti Marek Langhamer ja Ässien maalivahti Niklas Rubin.

Michael Joly palkitaan ennen perjantaina 3. helmikuuta Hämeenlinnassa pelattavaa HPK–Ilves-ottelua.

Liiga palkitsee Kuukauden pelaajan arvokkaalla pronssipatsaalla, joka on tarkka kopio Kanada-maljan pelaajasta. Seiko palkitsee Kuukauden pelaajan upealla Seiko 5 Sport –kellolla.

 

Onnea Mike! 

 

02.02.2023 12:00

Jaa artikkeli: