HPK:n markkinointijohtajaksi Heikki Veteläinen

HPK-Edustusjääkiekko ry:n markkinointijohtaja 1.5.2012 alkaen on 44-vuotias hämeenlinnalainen Heikki Veteläinen. Veteläinen on toiminut lähes 15 vuotta paperiteollisuuden palveluksessa, myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä

– Minulla on ehdottomasti HPK-sydän, olenhan paljasjalkainen hämeenlinnalainen ja junnuvuosina sain pukea Kerhon paidan päälleni. Työpaikka HPK:ssa on yksi mielenkiintoisemmista ja kiehtovimmista urheilumarkkinoinnin mahdollisuuksista mitä on olemassa, kertoo Veteläinen.

Veteläinen haluaa tulevaisuudessa tarjota sekä HPK:n yhteistyökumppaneille että kannattajille tapahtuman liigaottelun ohelle.

– Tavoitteemme on saada niin kannattajat että yhteistyökumppanit ja heidän sidosryhmänsä kokemaan jääkiekko-ottelun tapahtumana, jossa on eloa ja josta huokuu HPK:n ME-henki ja positiivisuus. Haluamme tietysti tarjota yhteistyökumppaneillemme ja heidän sidosryhmilleen maksimaalisen hyödyn HPK:n matkassa niin näkyvyytenä kuin yritystilaisuuksina, linjaa Veteläinen.

vetelainen_laamanen

Jukka Laamanen jatkaa HPK:n organisaatiossa myyntipäällikkönä

17-vuotisen jääkiekkouransa kevääseen 2012 päättävä Jukka Laamanen jatkaa HPK-Edustusjääkiekko ry:n organisaatiossa myyntipäällikkönä. Luistimet naulaan ripustavan luottopakin vastuualueena on HPK:n kausikorttimyynti ja uusasiakashankinta.

– Minulla on aito halu ja intohimo tehdä työtä myös tulevaisuudessa urheilun ja liikunnan parissa. Jatkokoulutan itseäni työn ohella. Vaikka ymmärrän jääkiekkoseuran toimintaympäristön, minulla on alalta paljon opittavaa, kertoo Laamanen.

Laamanen on pitkän kiekkouransa aikana oppinut, että vain yhdessä tekemällä saa parhaat tulokset aikaan.

– Seuran sisällä vuorovaikutus on aidon avointa ja positiivista. Toivon, että se näkyy myös asiakkaillemme ja saamme luotua hyviä uusia suhteita tältä pohjalta. Tulemme jo ennen kauden alkua näkymään ja kolkuttelemaan ovia, mutta naamahan on jo tuttu, Laamanen sanoo.

HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela on mielissään saadessaan Laamasen toimistotyöhön.

– On hienoa, että meillä organisaationa on mahdollisuus tarjota peliuransa lopettavalle jääkiekkoammattilaiselle mahdollisuuden siirtyä ”siviilityöelämän” pariin. Jukka on motivoitunut kehittämään myyntiosaamistaan edelleen hakiessaan alan koulutukseen. Koulutus hankitaan työn ohessa ja HPK mahdollistaa sen.

HPK:n myynti ja markkinointi 1.5.2012 alkaen

Risto Korpela        Heikki Veteläinen   
toimitusjohtaja     markkinointijohtaja   
040 7593 770      0400 851 121       

Hannu Savolainen       Jukka Laamanen
markkinointipäällikkö    myyntipäällikkö
040 7593 777             040 583 5077

sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)hpk.fi

HPK Tiedotus 16.4.2012

16.04.2012 12:46

Jaa artikkeli: