HPK:n kova loppuviikko

Jokerit-HPK pe 13.1. klo 18.30
HPK-JYP la 14.1. klo 17.00

Kaksi kärkikuusikon joukkuetta olisi vielä edessä tälle viikolle. Perjantaina vastaan asettuva Jokerit majailee sarjataulukossa viidentenä ja lauantainen vastus JYP on heti perään kuudentena.
-Kaksi kovaa peliä jäljellä ja kova työ saadaan tehdä, jotta meidän viikkotavoitteemme toteutuisi. Asetimme täksi viikoksi ison tavoitteen, 9 pistettä, kertoi HPK-valmentaja Pasi Arvonen.

Jokerit on erittäin nimivahva joukkue ja yksilötaitoa löytyy. Pasi Arvonen kertoi hieman Jokereiden pelitavasta.
– Jokerit puolustaa todella hyvin ja pelaavat kovaa omalla maalilla. Vastaiskuja tulee myös paljon ja niiden kanssa on oltava hereillä. Ei me lähdetä Helsinkiin puolustamaan vaan kyllä meidän pitää saada paineistettua Jokeri-pakkeja ja pelattava kiekkoa syvään.

Viimeksi HPK on voittanut Jokereiden kotikaukalossa kaudella 2005-2006 lokakuussa. Joko vihdoin saadaan putki poikki?
Maalissa HPK:lla pelaa Mikko Tolvanen. Ketjut ovat ne, millä HPK pelasi Kärppä-ottelun kolmannen erän. Nuo voi katsoa täältä.

JYP lauantaina

HPK kohtaa lauantaina JYPin Jyväskylästä. Joukkueiden lähihistoria on vahvasti HPK-painotteinen ja tälläkin kaudella HPK on voittanut molemmat kohtaamiset (2-1 ja 4-1).

HPK:n tapaan myös JYP pelaa ensin perjantaina. He kohtaavat HIFK:n Jyväskylässä. HPK:n Arvonen kuvaili JYPiä ja Jokereita hyvin erilaisiksi joukkueiksi.
– JYP antaa enemmän painetta koko kentän alueella, eikä anna turhaa tilaa. Me ollaan onnistuttu heitä vastaan viime aikoina hyvin. Ollaan saatu JYP pelaamaan poikittain ja siten saatu estettyä pystysuunnan pelaamista.

Pelaava maalivahti JYP-otteluun päätetään vasta perjantai-iltana. Arvonen myös väläytteli, että Otto Paajanen saattaa lauantaina palata kokoonpanoon.
Lauantaisen mittelön kokoonpanot lauantaina nähtävissä tästä.

Niklas Heinonen 13.1.2012

13.01.2012 07:22

Jaa artikkeli: