HPK:n kolme hyökkääjää loukkaantuivat lauantaina

HPK:n joukkue koki kovia lauantaina käydyssä Kärpät-HPK -ottelussa. Kerhon hyökkäysvoima harveni kolmella pelaajalla, kun Arsi Piispanen, Miikka Männikkö ja Niko Nieminen loukkaantuivat.

Piispanen vastaanotti kovan taklauksen ensimmäisessä vaihdossaan, mutta pelasi ottelun lähes loppuun. Kotimatkan Oulusta Hämeenlinnaan junan kyydissä kärvistellyt Piispanen vietiin sunnuntaina suoraan aamu kuudelta Kanta-Hämeen keskussairaalaan, jossa hänet leikattiin yhdeksältä. Leikkauksessa hyökkääjältä poistettiin perna. Toimenpide onnistui hyvin ja myös munuaisessa oleva pieni haavauma on lähtenyt paranemaan. Piispanen kuntouttaa itseään arviolta kaksi kuukautta, 4-6 viikkoa on täyttä lepoa. On siis hyvinkin mahdollista, että Piispanen pelaa playoffeissa.

piispanen_dsc_7168

Miikka Männikön ja Niko Niemisen loukkaantumiset ovat murtumia. Männikön nenä operoidaan näillä näkymin huomenna keskiviikkona. Eilen harjoituksissa kokokasvosuojuksen kanssa viilettänyt Männikkö todennäköisesti pelaa tänään tiistaina Raumalla, mutta operaation jälkeen on todennäköisesti poissa torstain kotiottelun Tapparaa vastaan.

mnnikk_dsc_0742

Niko Nieminen sai tuntea ottelun lopussa terävän lämärin leukaluussaan uhrauduttuaan kiekon eteen 1-3 -tilanteessa. Niemisen leuka on murtunut kahdesta kohtaa ja ensimmäisen arvion mukaan kuntoutuminen kestäisi kuusi viikkoa. Niemisen tila ja leikkaustarve selviää paremmin loppuviikosta.

Pitkäaikaispotilas Toni Häppölän selkä operoidaan myös tällä viikolla. Häppölän selässä on uusi pullistuma, jonka hoitamiseen ja kuntouttamiseen pelaajalta menee loppukausi. Häppölää ei siis valitettavasti nähdä enää pelipaidassa kaudella 2010–2011.

Kolme ottelua koko kokoonpanolla pelaamaan päässyt HPK ei silti ole pelaajapulassa. Tänään tiistaina paluun ritaripaitaan tekevät Jaakko Turtiainen ja Antti Roppo.

   turtiainen       roppo

18.01.2011 07:41

Jaa artikkeli: