HPK:n kausikorttilaiset ovat tutkimuksen mukaan tyytyväisiä ostamaansa tuotteeseen

HPK tutki kausikorttilaistensa tyytyväisyyttä keväällä 2013. Kyselyyn vastasi 135 yksityistä asiakasta ja 57 yritysasiakasta.

Tutkimuksessa kävi selvästi ilmi, että HPK:n kausikorttilaiset ovat pääasiassa tyytyväisiä ostamaansa tuotteeseen. 69,4 % yksityisasiakkaista kertoi olevansa melko tyytyväinen ja 20,9 % erittäin tyytyväinen kausikortin tarjontaan. Avoimissa vastauksissa HPK sai kiitosta kausikorttilaisten tilaisuuksista ja muista eduista, joita kausikorttiin sisältyy. Kiitosta keräsi myös toimiston asiakaspalvelu, joka nappasi tyytyväisyysmittariin lukemat 85,3 %. Yritysasiakkaiden kohdalla ei ollut suurta eroa yksityisasiakkaiden vastauksiin.

HPK:n kausikortin eduista kaikkein tärkeimpänä nähtiin playofflippujen etuosto-oikeus. Yksityisasiakkaiden etujen tärkeysjärjestys oli: playoffliput, ilmaiset harjoitusottelut, ilmaiset A-Nuorten ottelut ja kausikorttilaisten pre-game tapahtumat. Yritysasiakkaiden top 4 listalta löytyivät samat asiat.

Yritysasiakkaista puolet hyödyntää kausikorttiin liitettyjä etuja, yksityisasiakkaista lähes 60 % hyödyntää kaikkia etuja.

Kaverille kanssa

Yksityisistä kausikorttilaisista huimat 91,8 % suosittelisi kausarin ostamista myös kaverilleen! Yritysasiakkaista näin tekisi 82,5 %.

Kaksi HPK:n kausikorttilasta Heikki Pykäläinen (vas.) ja Atte Launiala (Lemminkäinen Oy) kertoivat, että kausikorttilaisuus on ennen kaikkea vaivatonta.

pykalainen_launiala

– Ei enää tarvitse jonottaa lippujonoissa. Halli on kotoisa, muu yleisö miellyttävää. Koko jutussa on positiivinen ote tällä hetkellä ja joukkueen pelitapa menneellä kaudella miellytti. Yksinkertaisesti viihdyn hallissa, kertaa Pykäläinen kausikortin ostopäätöstä.

Launialan mukaan Lemminkäisen henkilökunta on käyttänyt kausikortteja aktiivisesti.

– Meillä on henkilökunnassa innokkaita HPK-faneja. Meillä on kolme kausaria hyviltä paikoilta. Tämä on kohottanut omassa yrityksessämme ryhmähenkeä.

Mikäli suosittelu ei ole siis sinua jo saavuttanut, tässä on faktaa tukemaan kausikortin ostopäästöstäsi!

Toimistolla valmiina

HPK:n toimistosihteeri Jutta Korvakangas ottaa kausikorttien tilauksia vastaan hymyssä suin.

– Tietysti on hienoa saada positiivista palautetta kausikorttilaisilta asiakaspalvelusta. Samaan malliin jatketaan! Tervetuloa kausikorttiostoksille Kerhon toimistolle!

Korvakangas kertoo, että kausikortteja on mennyt tänä vuonna tiuhempaan tahtiin kuin viime kaudella.

– Kausikortteja on myyty noin 1000 kpl nyt. Korttimyynnissä on siis 10 % kasvua viime vuoteen verrattuna. Vielä ehtii mukaan kauden alusta asti. Toki, kausikortin voi ostaa kesken kaudenkin, silloin lasketaan kausarille uusi hinta aina pelaamattomien otteluiden perusteella.

HPK:n osalta Liiga starttaa ensi viikon perjantaina 13.9., kun vastaan asettuu Lahden Pelicans! Kausikortilla varmistat paikkasi kauden jokaiseen kuumaan otteluun Ritari-areenassa!

Kausikorttien hinnat:
istumaan alkaen 360 €, seisomaan alkaen 125 €!

Tule mukaan tyytyväiseen joukkoon!
Osta kausikorttisi nyt!

HPK 6.9.2013

06.09.2013 09:02

Jaa artikkeli: