HPK:n kauden 2021-2022 palkinnot

HPK:n kauden 2021-2022 palkinnot on jaettu Kick-Off-tapahtumassa Kerho-ravintolassa. Tässä kaikki palkitut!

Yleisön suosikkipelaaja

Yleisön suosikkipelaajaäänestyksessä annettiin 974 ääntä! Ylivoimaiseen voittoon purjehti Michael Joly. Laitahyökkääjä sai äänistä hurjat 38,9 %! Artikkelin lopusta voit lukea äänestäneiden kommentteja.

Maalitykki

Michael Joly viimeisteli 21 maalia ja oli HPK:n maalitykki. Yleisön suosikin otteista nautitaan myös ensi kaudella Kerhossa.

Päävalmentajan malja

HPK:ssa läpimurtokauden pelannut Petteri Nurmi on valittu Päävalmentajan maljan arvoiseksi. Palkinto annetaan parhaimmalle A-juniori-ikäiselle Liiga-joukkueessa pelanneelle pelaajalle.

Kohottajat ja Kellokeskus Laine -palkinto

Kohottajat ja Kellokeskus Laine palkitsevat vuosittain oman suosikkinsa. Petteri Nurmi teki vaikutuksen myös kokeneempaan kaartiin ja näin ollen palkito löysi tiensä nro 40 kotiin.

Hämeenlinnan Jääkiekkotuomarit ry:n herrasmiespelaajapalkinto

Myös Hämeenlinnan jääkiekkotuomarit olivat vakuuttuneia Petteri Nurmen kaudesta. Nurmi siis Kerhon herrasmiespelaaja ja kauden kolmas palkinto Nurmelle!

 

Sikakatsomo ry:n palkinto

Sikakatsomon puolesta Kick-offin lavalla nähtiin Kari Varpenius ja Leila Roitto. He valitsivat suosikikseen tällä hetkellä maajoukkueleirityksessä olevan Arttu Pellin!

Vuoden paras A-Nuori -palkinto

Vuoden paras A-Nuori -palkinnolla muistetaan parasta HPK U20 -joukkueessa pelannutta pelaajaa. Palkinnon vie Jimi Rönkkönen, joka sijoittui U20 SM-sarjan pistepörssin toiseksi tasapistein ykkösen kanssa! Huippukausi Jimiltä!

Jouko Rita -palkinto

Sirpa ja Jouko Rita palkitsevat kiertopalkinnolla ja TaideRitan kokoelman taululla vuosittain HPK:n parhaimmistoa. Päättyneellä kaudella heidän palkintonsa saa HPK:n maalivahti Daniel Lebedeff!

Kunniapuheenjohtajan palkinto

Kunniapuheenjohtaja Harri Lintumäen titteliä kantava palkinto menee tänä vuonna kapteeni Markus Nenoselle!

Perusteluja Jolyn valintaan

“Sähköistävin” pelaaja Kerhossa sitten Ville Leinon. Todellinen tähti.

Kehittyi kauden mittaan kokonaisvaltaisemmaksi ja pystyi taidoillaan ratkaisemaan pelejä yksin.

Tän miehen kauden alusta alkanut ja siitä tosi hitokseen paljon kehittynyt tarina oli kyl upeeta katsottavaa. Taikuri.

HolyJoly!!!

Ei taida tarvita edes kommentoida 😀

Yksinkertaisesti  Holy Joly. Kerhon ylivoimasesri viihdyttävin ja taitavin pelaaja. Mister “putket”

Alun vaikeuksien jälkeen Joly näytti että on kiistatta yksi liigan taitavimmista pelaajista, ellei jopa taitavin!! Mahtavaa että saadaan nauttia herran esityksistä ainakin vielä ensi kausi.

Taitava,viihdyttävä ja etenkin todella tehokas laatupelaaja.Samantyylisiä huppuja olivat takavuosien tsekkitähdet a’la Vlasak,Vujtek,Simicek(oi niitä aikoja..).

Supertähti, yksi parhaimmista pelaajista jonka olen koskaan nähnyt pukevan päälleen oranssia. Olen ylpeä ja onnellinen, kun pääsen näkemään Joly-show’n myös ensi kaudella. Holy Joly!

Vaikea valinta Jolyn ja Ossi Ikosen välillä. Jolyn kädet hieman vain paremmat joten päädyin Euroopan Patrick Kaneen 88.

Sytyttävät erkat, pelinumero ja pehmeet kädet

22.04.2022 19:10

Jaa artikkeli: