HPK:n kauden 2020-2021 palkinnot – Kontiola yleisön suosikkipelaaja

HPK:n kauden 2020-2021 palkinnot ovat tässä!

Yleisön suosikkipelaaja, Alumnien tähdet

Yleisön suosikkipelaajaa äänestettiin 954 äänen voimin! Ylivoimaiseen voittoon kiri pistepörssin voittaja Petri Kontiola. Keskushyökkääjä sai äänistä hurjat 33 %! Artikkelin lopusta voit lukea äänestäneiden kommentteja. Kontiola sai myös eniten Alumnien tähtiä koko Liigassa.

Lisäksi Kontiola oli kultakypäränä HPK:n Veikkauksen kultakypärä -palkinnon voittaja. Aiemmin tällä viikolla uutisoitiin myös Konnan voittaneen pelaajien äänestämän Kultainen kypärä -palkinnon.

Maalitykki

Valtteri Puustinen voitti HPK:n maalitykkipalkinnon 21 maalilla. Juuri NHL-sopimuksen allekirjoittanut laitahyökkääjä voitti maalitykkipalkinnon myös viime kaudella, silloin maaleja syntyi 17.

Päävalmentajan malja

Päävalmentajan malja annetaan parhaimmalle A-juniori-ikäiselle Liiga-joukkueessa pelanneelle pelaajalle. Tänä vuonna Matti Tiilikaisen valinta on Santtu Hakanen!

Kohottajat ja Kellokeskus Laine -palkinto

Kohottajat ja Kellokeskus Laine palkitsevat vuosittain oman suosikkinsa ja päättyneellä kaudella se oli Harri Kainulainen!

Hämeenlinnan Jääkiekkotuomarit ry:n herrasmiespelaajapalkinto

Herrasmiehen palkitsevat Hämeenlinnan Jääkiekkotuomarit ry ja tänä keväänä palkinnon saa Santtu Hakanen!

Sikakatsomo ry:n palkinto

Sikakatsomo ry:n kiertopalkinto löytyy tänä keväänä HPK:hon tammikuussa saapuneen Eetu Laurikaisen hyllystä.

Vuoden paras A-Nuori -palkinto

Vuoden paras A-Nuori -palkinnolla muistetaan parasta HPK U20 -joukkueessa pelannutta pelaajaa. Valinnan suorittaa U20-joukkueen päävalmentaja. Marko Rairaman valinta on 19-vuotias puolustaja Petteri Nurmi.

Jouko Rita -palkinto

Sirpa ja Jouko Rita palkitsevat kiertopalkinnolla ja TaideRitan kokoelman taululla vuosittain HPK:n parhaimmistoa. Päättyneellä kaudella heidän palkintonsa saa Juuso Ikonen.

Kunniapuheenjohtajan palkinto

Kunniapuheenjohtaja Harri Lintumäen titteliä kantava palkinto on tänä vuonna Eetu Laurikaisen.

Yleisön perusteluita suosikkipelaajaäänestyksessä Petri Kontiolan valitsemisesta:

“Yksi kaikkien aikojen taitavimmista pelaajista joka on HPK:ssa pelannut. Näytti todellakin että tuli tänne pelaamaan eikä jäähdyttelemään uransa loppupuolella. Pistepörssin komea voitto ja aivan mahtava kausi! Suorastaan maaginen! Yksi erittäin iso syy siihen että HPK löytyi runkosarjan loppuessa edes sijalta yksitoista ja iso syy Kerhon loistavaan kevätkauteen. Kiitos Konna!”

“36-vuotiaana pistepörssin voitto, tätä ennätystä ei tulla hetkeen rikkomaan”

“Taitava, rauhallinen ja peliä lukeva pelaaja.”

“Peliäly ja kerran vielä peliäly, kiekon käsittely, pelinopeus. Näistä oppia kaikille !”

“Monta hyvää vaihtoehtoa, olin ensin Laatikaisen kannalla koska Ladan saapuminen kriittisellä hetkellä rauhoitti puolustuspään pelaamista ja toi tarvittavaa kokemusta, mutta Konnaan oli lopulta päädyttävä, liigan tän kauden TOP3 parhaisiin pelaajiin ainakin itsellä kuului Kontiola, koko kauden ajan mielettömän hyvä, myös silloin kun joukkueella oli vaikeaa.”

“Hyvä jäähdytelijä.”

“Näytti kaapin paikan nuoremmille ja voitti pistepörssin eläkeikäisenä.”

“Kuka on suosikkipelaajasi ja miksi juuri Petri Kontiola?”

“Ei kai tätä tarvitse perustella. Teot puhuvat puolestaan!”

Äänestäneiden kesken arvottiin 2kpl istumapaikkoja kauden avausotteluun ja liput harjasi kotiin Aku Sipilä! Saat meiltä sähköpostia ilmoittamaasi osoitteeseen. Onnittelut!

08.05.2021 11:21

Jaa artikkeli: