HPK:n harjoituskausi alkoi maanantaina

HPK on palannut kolmen viikon loman jälkeen normaaliin harjoitusrutiiniin. Hieman lyhyeen loppuneen kauden jälkeen on edessä viime kauteen verrattuna pitkä kesäharjoittelujakso, jonka aikana joukkue harjoittelee sekä yhdessä, että erikseen. HPK:n valmentaja Pasi Arvonen ja muu valmennustiimi luotsaavat tänä kesänä myös liigarinkiin nostettuja A-Nuoria.

– A-Nuorista nostettiin liigan mukaan harjoittelemaan 20-vuotiaiden maajoukkuemiehet Teemu Rautiainen, Otto Paajanen ja Ville-Veikko Eerola ja 18-vuotiaiden maajoukkueen mukana olevat Ville Järveläinen, Heikki Liedes ja Robert Leino. Lisäksi A-Nuorista mukanamme treenaavat Joonas Mäkinen ja Jussi Korvakangas, kertoo Arvonen.

– Koko porukka on koossa jälleen, lukuun ottamatta itsekseen kotimaissaan harjoittelevia Mathias Porselandia ja Scott Barneyta. Nämä miehet saivat mukaansa fysiikkavalmentaja Mäkelän tuhdin treenipaketin, joten tekemistä riittää myös heillä.

Kivijalka ensi kaudelle

HPK:lla on edessään peruskuntokausi, jonka aikana aerobinen puoli laitetaan kuntoon tulevaa kautta varten. Noin kuukauden kuluttua on vuorossa testit, joissa nähdään miten harjoittelu on edennyt.

– Saamme testeistä hyvää dataa, jonka perusteella lähdemme tekemään yksilöllisempää harjoittelua lähinnä heinäkuun omatoimiselle jaksolle. Vanhat tekijät treenaavat yksinään kuusi viikkoa, nuoriso sen sijaan viisi viikkoa.

Viime kauden kesäharjoituskuvia voit käydä katsomassa HPK:n facebook-sivulta.

Kauden päätös perjantaina 15.4.

Harjoittelukauden jo alettua on kuitenkin vielä edessä kauden 2010-2011 päätöstapahtuma. Päättäjäiset järjestetään Kerho-ravintolassa perjantaina 15.4. klo 19.00 alkaen. Päättäjäiset ovat tänä vuonna yhteiset HPK-Edustusjääkiekon ja HPK-Naisten kanssa. Päätösjuhlaan ovat tervetulleita kaikki yli 18-vuotiaat, alaikäiset sen sijaan pääsevät mukaan ainoastaan vanhempien seurassa.

05.04.2011 12:43

Jaa artikkeli: