HPK:n energinen esitys ei tuonut voittoa

Hallitseva Suomenmestari HIFK vei voiton HPK:n viimeisessä kotiharjoitusottelussa luvuin 0-3. Numerot eivät oikein tee oikeutta HPK:n peliesitykselle. Ritari-areenan jäällä nähtiin viime viikkoon verrattuna aivan erilainen HPK.

– Olimme energisiä ja peli oli vauhdikasta. Kyllä nyt selvästi näkee, että kauden alku lähestyy, kommentoi HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela.

HIFK:n kyseenalaisesta 0-2 maalista vastasi Markus Granlund. Kiekko saatiin maaliverkon sisäpuolelle maaliraudan alitse, kun Granlund ajoi kovaa HPK:n maalivahti Mika Järvisen syliin ja maali siirtyi pois paikaltaan. HIFK:n muut maalit tekivät Kim Hirschovits ja Eetu Pöysti.

HPK:n parhaimmat paikat siunaantuivat Scott Barneylle ja Mathias Porselandille, mutta HIFK:n maalissa torjunut Jan Lundell piti maalinsa puhtaana.

HPK pelaa viimeisen harjoitusottelunsa Jokereiden vieraana torstaina. Sarja-avaukseen on siis enää reilu viikko. SM-liigan sarjapisteistä pelataan ensimmäisen kerran Ritari-areenassa torstaina 15.9. kun TPS saapuu Hämeenlinnaan.

HPK:n kausikorttilaiset vierailivat Ritariklubilla

Kerhon kausikorttilaisia kestitettiin ennen ottelun alkua Ritariklubilla. Kausikorttilaisten ensimmäinen koskaan järjestetty pre-season tapahtuma onnistui mainiosti ja hyvän ruuan ja juoman lomassa päästiin jutustelemaan muidenkin kuin vain oman katsomovierustoverin kanssa. Paikalla olleet valmentaja Harri Rindell ja pelaajat Janne Kolehmainen ja Marek Zagrapan kiittelivät hämeenlinnalaisyleisöä tuesta. Toinen tapahtuma kausikorttilaisille järjestetään vuoden 2012 puolella.

Kausikortteja on myyty samaan tahtiin kuin viime vuonna. Hyviä kausikorttipaikkoja on kuitenkin vielä vapaana ja niitä voi kysellä HPK:n toimistolta. Sarja-avaukseen on myyty jo mukavasti myös irtolippuja.

-Lipunmyynti on alkanut hienosti. Kauden avaukseen toivomme lähes täyttä areenaa ja lippuja onkin myyty jo reilut 3500, kertoo Korpela.

HPK:n toimisto sen sijaan tiedottaa, että istumalippuja on kauden avausotteluun reilusti jäljellä. Seisomapaikkoja on myynnissä vielä noin 300 kappaletta. Lippukaupoille kannattaa lähteä siis ajoissa.

06.09.2011 18:34

Jaa artikkeli: