HPK:n A-nuorten välierät jatkuvat tiistaina Ritari-areenalla

HPK A – Ilves A ti 17.3. klo 19.00

HPK:n A-nuorten välieräsarja Tampereen Ilvestä vastaan jatkuu tiistaina Ritari-areenalla. Voitot ovat tällä hetkellä Ilveksen hyväksi lukemin 2-1, mutta sarja on vielä täysin auki.

HPK ja Ilves ovat kohdanneet kolmesti Nuorten SM-Liigan välierissä. Jokainen ottelu on ollut äärimmäisen tiukka ja finaalipaikka on molempien joukkueiden tähtäimessä. HPK voitti ensimmäisen kohtaamisen Tampereella lukemin 2-4. Toinen ottelu lauantaina ratkesi viimeisellä minuutilla Ilvekselle Ritari-areenalla 2-3 ja sunnuntaina HPK taipui Ilvekselle vieraskentällä jatkoajalla 2-1.

HPK:n A-nuorten päävalmentaja Olli Salo kertoo, että onni pitää ansaita.
– Tottakai viime ottelut olisivat voineet meillekin kääntyä, mutta nämä pelithän ratkeavat siihen kumpi tekee enemmän maaleja. Turha tässä on murehtia sitä, onko parempi joukkue voittanut vai ei.

Salo sanoo, että HPK:n joukkueella riittää parannettavaa.
– Meidän pitää itse pystyä parantamaan peliämme. Ei olla kahdessa viime pelissä pystytty pelaamaan niin hyvin kuin osataan.

Raikkautta otteisiin

Ilveksen joukkuetta Salo kuvailee monipuoliseksi. Kahdessa viime ottelussa runkosarjan pistepörssin voittanut Ilveksen Eemeli Suomi on ollut ratkaisijan roolissa.
– Ilves puolustaa hyvin ja heillä on todella hyviä pakkeja, jotka pystyy pelaamaan kiekollisesti. Heillä on joukkueessa kokemusta, mutta myös nuoruuden intoa.

Olli Salo on tyytyväinen oman joukkueensa puolustukseen. Joukkueeseen haetaan maanantaina raikkautta.
– Ollaan puolustettu hyvin ja meidän alivoimamme on toiminut. Huomiseen peliin haetaan raikkautta kiekolliseen peliin vähän eri keinoin ja ollaan jengin kanssa yhdessä. Ei mietitä huomista peliä tänään vielä ollenkaan.

Varmaa on se, että sarja on vielä täysin auki ja se jatkuu huomenna Ritari-areenalla klo 19. Finaalipaikka irtoaa kolmella voitolla.

Liput

Liput A-nuorten välieräotteluun voi ostaa Kerho-ravintolasta (klo 8.30-15.00) tai lippuluukulta, joka aukeaa tuntia ennen ottelun alkua.

Aikuiset 10 €
Lapset, eläk., opisk. 5 €

HPK:n kausikortilla näet A-nuorten ottelut veloituksetta!

HPK 16.3.2015

16.03.2015 13:00

Jaa artikkeli: