HPK:n A-Nuorten päävalmentaja Olli Salo lupaa tiukkoja playoffeja

HPK:n A-Nuoret aloittavat playofftaistonsa torstaina Ritari-areenassa. Runkosarjan loppusijoitus oli Kerhon osalta kahdeksas. Vastaan Villi Kortti – kierroksilla asettuu yhdeksänneksi runkosarjassa sijoittunut Pelicans. Joukkueiden välisistä otteluista kahdesti on päädytty voittolaukauskilpailuun, kerran HPK:n voittoon ja kolmesti Pelicans on vienyt pisteet.

– Olemme pelanneet tiukkoja matseja Pelicansia vastaan. Osa on ollut Pelicansin hyvyyttä, mutta mielestäni me emme ole pelanneet vielä yhtään oikeasti hyvää ottelua heitä vastaan tällä kaudella. Vastassamme on hyvin liikkuva joukkue, jonka kuitenkin pystymme voittamaan uskomalla omaan rohkeaan pelaamiseen ja kiekon liikuttamiseen, kertoo Kerhon A-Nuoria luotsaava Olli Salo.

A-Nuorten kokoonpano on muuttunut pelistä toiseen lähes koko kauden ajan. Loukkaantumissumat ovat olleet joukkueen arkipäivää, eikä otteluun ole aina edes lähdetty täydellä miehistöllä. Kevään ratkaisupelien koittaessa Salo saa kuitenkin marssittaa terveen joukkueen kentälle.

– Haluan nähdä viisikosta kaikki viisi oikeasti töissä. Runkosarja on ollut haastava, mutta meillä on vihdoinkin oikeasti neljä sentteriä ja tasapainoiset kentät valmiina taisteluun.

Kevättä rinnassa

Nuorten SM-liigan playofftahti on kova. Villi Kortti –kierros ratkeaa tämän viikon aikana. Ensi viikon tiistaina pelataan jo puolivälieriä. Mestari on selvillä viimeistään 29.3.2014.

– Nyt jokaisen pitää panostaa vielä voimakkaammin tähän projektiin. Kevät tulee ja nyt on syytä olla pirteä ja iloinen sekä nauttia!

Näin pelataan – katso ilmaiseksi kausikortilla

Villi Kortti -kierrokselta jatkoon mennään kahdella voitolla. Ottelut pelataan:

to 27.2. klo 19.00 HPK-Pelicans
la 1.3. klo 16.00 Pelicans-HPK
su 2.3. klo 15.00 HPK-Pelicans (tarvittaessa)

HPK:n kausikortilla näet koko A-Nuorten playoffkevään ilmaiseksi!

Liput Villi Kortti -kierroksen kotiotteluihin:

Aikuiset 5 €
Lapset, opiskelijat & eläkeläiset 2 €

Liput myy: kaikki HPK:n myyntipisteet, paitsi Lehdon liikenne (huomioi palvelumaksut!)

Tule kannustamaan A-Nuoret pitkälle kevääseen!

HPK

26.02.2014 16:26

Jaa artikkeli: