HPK:n A-Nuoret saavat vieraita Vaasasta

HPK:n A-Nuoret ottavat mittaa vaasalaisista, kun Sport saapuu Ritari-areenalle lauantaina. Piikkipaikalla Nuorten SM-liigassa olevan HPK:n päävalmentaja Olli Salo kertoo vastustajan olevan lauantaina kova luu.

– Sport on hyvin liikkuva ja heidän ykköskenttänsä on hyvä. Meidän pitää laittaa jälleen huomenna työhaalarit päälle ja keskittyä omaan liikkeeseen. Jatkamme samoilla kokoonpanoilla, Juuse Saros jatkaa maalissa.

HPK:n ykköskentän keskushyökkääjänä on tällä kaudella nähty useimmissa otteluissa 18-vuotias Joona Monto. Laidoilleen keskushyökkääjä on saanut lähes kaikissa otteluissa Ismo Nikkisen ja Ville Huhdan. Merkonomiksi opiskeleva Monto tietää, että ykköskentän ruutu on suuri.

– Toki roolimme on iso ja meiltä odotetaan paljon hyökkäyspäässä. Tietysti myös omassa päässä pitää pystyä pelaamaan hyvin tarkasti.

Hyvinkääläislähtöinen Monto listaa parhaimmiksi osa-alueisiinsa pelinluvun, syöttämisen ja pelinrakentamisen. Parannettavaakin hän itsestään löytää.

– Vaikka jokaista osa-aluetta voi parantaa niin pyrin kehittymään ennen kaikkea luistelussa.

Lauantain ottelun jälkeen HPK:n A-Nuoret vetäytyvät maajoukkuetauolle. Seuraavan kerran Kerhon A on tulessa keskiviikkona 14.11. Ritari-areenassa.

Tsekkaa nämä

Joona Monton pelaajakortti

HPK:n kokoonpano (lauantaina)

HPK A – Sport A
la 3.11. klo 15.00 Ritari-areenassa
tervetuloa!

02.11.2012 14:35

Jaa artikkeli: