HPK:n A-Nuoret pelaavat lauantaina kotona

HPK:n A-Nuoret saavat lauantaina vastaansa Vaasan Sportin. Viime sunnuntaina kauden avausvoittonsa ottanut HPK on parantanut peliään ottelu ottelulta. HPK:n A-Nuorten valmentaja Olli Salo kertoo, että joukkueen tiiviys ja sitoutuneisuus on parantunut ja sen huomaa heti pelikentällä.

– Bluesia vastaan pelimme toimi jo paremmin. Osasimme puolustaa tarkemmin ja pelata tiiviisti joukkueena. Hyökkäyspeli alkaa kulkea, kun oma pää on tilkitty.

HPK:n lauantainen vastustaja Sport on voittanut kaikki pelaamansa kolme sarjaottelua ja pitää Nuorten SM-liigan piikkipaikkaa. Salo uskoo, että HPK on nälkäinen, kun sarjajohtaja tulee vieraaksi.

– Joukkue kasvaa yhteen peli peliltä. Haluan nähdä taistelevan ja töitätekevän nipun kentällä huomenna. Vain työn kautta voi saavuttaa onnistumisia. On turha jutella pelikirjoista sun muista, jos henki ei ole kunnossa ja töitä ei tehdä jäällä.

Kokoonpano elää

HPK:n A-Nuorten kokoonpano elää päivä päivältä. Vasta lauantaina selviää, ketkä luistelevat Ritari-areenan jäällä. HPK:n edustusjoukkueen mukana kulkevat Teemu Rautiainen, Otto Paajanen ja Lauri Kärmeniemi ovat välillä A:n kokoonpanossa, riippuen liigajoukkueen peluutuksesta. Lauantainakin on mahdollista, että joku näistä liigamiehistä pelaa A-Nuorissa.

Kokoonpano elää myös A-Nuorten vakiomiehistön osalta. Monelle ritaripaidassa tutuksi tullut Joonas Mäkinen on lopettanut pelaajauransa HPK:ssa. Häntä ei siis enää nähdä HPK:n A-Nuorissa.

HPK A – Sport A
lauantaina 24.9. klo 15.00 Ritari-areenassa

Tervetuloa!

Otteluun on vapaa sisäänpääsy.

23.09.2011 11:18

Jaa artikkeli: