HPK:n A-nuoret nappasivat kotiedun itselleen

Ässät A – HPK A 3-4 (1-1,2-0,0-3)

HPK:n A-nuoret voittivat Porin Ässät keskiviikkona alkaneissa Nuorten SM-Liigan puolivälierissä.

Ottelun avausmaalin Porissa teki kotijoukkue Ässät. Vajaan yhdeksän peliminuutin jälkeen Ässien Valtterki Pihlajamäki vei Ässät 1-0 johtoon. HPK painoi kuitenkin pelin tasoihin ennen erätaukosummeria. Miro Ruokonen tasoitti ottelun ajassa 15.28.

Porilaiset karkasivat toisessa erässä kahden maalin karkumatkalle Ässien Ville Sippalan ja Henkri Keskilohkon maaleilla.

HPK viritteli loppukiriään, joka alkoi vain 10 minuuttia ennen ottelun loppua. Ensin Harri Kainulainen kavensi tilanteeksi 3-2 Miro Ruokosen ja Matias Haarasen esityöstä. Patrik Virta toi HPK:n tasoihin ajassa 56.50. Voittomaalista vastasi ottelussa tehot 2+1 nakuttanut Miro Ruokonen, kun ottelua oli jäljellä vain kaksi ja puoli minuuttia.

Ässät yritti tulla vielä tasoihin ilman maalivahtia, mutta HPK:n A-nuorten puolustus ja maalissa 22 kertaa torjunut Joonas Toivonen kestivät porilaisten lähentelyt.

Upea kiri ja taistelu takasivat HPK:lle ensimmäisen kiinnityksen puolivälieristä. Samalla HPK riisti kotiedun Ässiltä. Pelit jatkuvat torstaina Ritari-areenalla klo 19.00. Välieräpaikka heltiää kolmella voitolla.

Liput voit ostaa Kerho-ravintolasta tai tuntia ennen ottelun alkua lippuluukulta. (Aikuiset 7 € / Lapset, eläk., opisk. 2 €)
Muista, että HPK:n kausikortilla näet nämäkin jännitysnäytelmät veloituksetta!

HPK A – Ässät A TÄNÄÄN klo 19 Ritari-areenalla!

05.03.2015 09:41