HPK:n A-Nuoret jatkavat puolivälieriä keskiviikkona

HPK:n A-Nuorten puolivälierät jatkuvat keskiviikkona, sillä Blues otti ensimmäisen voittonsa maanantaina puolivälieräsarjassa. Ottelu päättyi espoolaisten voittoon numeroin 4-1. Neljäs puolivälierä pelataan Ritari-areenassa keskiviikkona 7.3. klo 19.00. Otteluun on ilmainen sisäänpääsy. Ottelusarja on siis jälleen katkolla HPK:lle.

– Blues tuli kyllä kovaa päälle, mutta he ovat tehneet sitä koko puolivälieräsarjan ajan. Keskiviikkona  on otettava aloite heti itselle ja päästävä kiinni omaan peli-ideaan, kommentoi A-Nuorten päävalmentaja Olli Salo.

Myös HPK.n puolustuksen Ville-Veikko Eerola allekirjoitti päävalmentajan kommentin maanantaina.

– Kyllä meidän täytyy olla heti ekasta sekunnista asti hereillä. Ei voi vain katsella mitä kaveri tekee.

Paajanen ja Rautiainen jälleen yhdessä

HPK:n edustusjoukkueessa tällä kaudella hyökänneet Otto Paajanen ja Teemu Rautiainen ovat tehneet niin sanotusti paluun yhteen A-Nuorten playoffeissa. Moni muistaakin Paajasen ja Rautiaisen saumattoman yhteistyön viime kauden A-Nuorten joukkueessa. Parivaljakon vieressä rymistelee A-Nuorissa Jaakko Turtiainen.

– Kyllä kaveri löytyy edelleen aika mukavasti. Nyt pääsemme myös treenaamaan yhdessä, niin homma helpottuu päivä päivältä, kertoi Paajanen.

HPK:lla on siis uusi mahdollisuus napata välieräpaikka Bluesin nenän edestä keskiviikkona Ritari-areenassa. Tervetuloa kannustamaan HPK:n nuoret ritarit jatkoon!

HPK A – Blues A
ke 7.3. klo 19.00

Otteluun ilmainen sisäänpääsy!

HPK 6.3.2012

06.03.2012 12:46

Jaa artikkeli: