HPK:lle uusia ja jatkosopimuksia

HPK on tehnyt uuden pelaajasopimuksen maalivahti Joni Myllykosken kanssa sekä jatkosopimukset Jesse Saarisen, Ville Järveläisen ja Eetu-Ville Arkiomaan kanssa kaudesta 2014–2015. Lisäksi HPK käyttää optionsa ensi kaudesta niin Craig Schiran kuin Ville-Veikko Eerolan sopimuksista. Sekä Myllykosken että Arkiomaan sopimukset ovat 1+1 – vuotisia.

Myllykoski palaa Liigaan

HPK:n toisena maalivahtina ensi kaudella nähdään 30-vuotias Joni Myllykoski. Maalivahti on pelannut urallaan Suomessa niin Liigaa kuin Mestistä. Kauden 2013–2014 Myllykoski vietti Italiassa, Broncos Sterzing Vipitenon joukkueessa pelaten kauden aikana 21 runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 90,4 ja playoffeissa neljässä ottelussa 94,9 %.

HPK:n maalivahtivalmentaja Kari Lehtosen mukaan joukkue saa maalivahdin, jolla on kovat tavoitteet ja halu kehittyä edelleen.

– Joni on erittäin urheilullinen kaveri, joka liikkuu ja lukee peliä hyvin. Peli-ideologiamme kohtaavat monilta osin. Yksi hänen syistään tulla Hämeenlinnaan on halu kehittyä joka päivä.

Hyvillä näytöillä jatkosopimuksiin

HPK:n pelaajakoordinaattori Janne Laukkanen kertoo odottavansa ensi kaudella jatkosopimuksen tehneeltä Jesse Saariselta sekä Craig Schiralta paljon.

– Jessen peliesitykset puhuvat puolestaan. Uskon kuitenkin, että potentiaalia löytyy vielä isomman roolin ottamiseen. Craig sen sijaan näytti jo menneellä kaudella, että hän on puolustuksemme johtotähti, jonka ympärille on hyvä rakentaa.

HPK:n omat kasvatit tulevat Laukkasen mukaan saamaan lisää näytönpaikkoja.

– Järveläinen on osoittanut jo liigakyvykkyytensä ja nyt on aika nostaa vielä tasoa. Eerola ja Arkiomaa ovat myös ansainneet jatkotilaisuuden näyttöjen antamiseen.

Omia A-Nuoria kesärinkiin

HPK:n liigajoukkue aloittaa kesäharjoittelun reilun kahden viikon kuluttua. Liigaryhmän harjoitteluun osallistuvat Liigassa keväällä debytoinut ja U18 MM-leirillä juuri nyt oleva Joni Tuulola, A-Nuorten menneen kauden kapteeni keskushyökkääjä Joona Monto sekä U20-maajoukkueturnaukseen valittu laitahyökkääjä Santeri Vuoti.

HPK Tiedotus

03.04.2014 14:05

Jaa artikkeli: