HPK:lle neljä pelaajasopimusta

HPK on tehnyt pelaajasopimukset Antti Aarnion, Jere Sallisen, Petteri Nikkilän ja Juha Alénin kanssa. Sallisen ja Nikkilän sopimukset ovat kaksivuotisia, Aarnion muotoa 1+1 ja Alén hakee sopimusta try-outin kautta.

Antti Aarnio tunnetaan aggressiivisesta pelityylistään, joka tulee varmasti lunastamaan paikan yhtenä Rinkelinmäen katsomon suosikkina. Aarnion sopimukseen kuuluu HPK:n optio kaudesta 2013–2014.  Kokeneen kiekkosoturin päätös tulla HPK:hon miellyttää HPK:n pelaajakoordinaattori Janne Laukkasta.

– Antti on urheilullinen soturi, joka tuo kokemuksellaan arvokasta apua omille nuorille. Hänen esimerkkinsä antaa nuorille itseluottamusta ja pelirohkeutta.

Sallisen ja Nikkilän kevätnäytöt toivat sopimukset

Jere Sallinen siirtyi menneellä kaudella siirtorajan umpeutuessa Bluesista Hämeenlinnaan yhdessä Aleksi Laakson kanssa. HPK julkaisi Laakson pitkän sopimuksen kaksi viikkoa sitten.  Niin Laakson kuin Sallisen kevään Kerho-pelit olivat Laukkasen mukaan hyvää jääkiekkoa ja johtivat jatkosopimuksiin.

– Jere on valmis suurempiin saappaisiin. Viime kevään otteet kertovat siitä, että hän on sopimuksensa arvoinen, kommentoi Laukkanen.

Kerhon oman A-Nuoren Petteri Nikkilän kevät oli myös hieno ja voitokas. Pronssimitalin joukkueensa kanssa voittanut puolustaja pelasi hyvät Nuorten SM-liigan playoffit ja kiitoksena siitä avautui tie edustusjoukkueeseen.

hpk-a-img_9587-33

– Petterillä on nyt näytönpaikka miesten mukana. Uskon, että hän ottaa oman paikkansa joukkueesta. Toki 1992 vuonna syntyneenä Petteri voi pelata vielä ensi kaudella A-Nuorissa, sanoo Laukkanen.

Try-outin kautta sopimusta HPK:sta hakee Juha Alén. Puolustaja on pelannut SM-liigaa aiemmin Ilveksessä, Bluesissa ja Lukossa. Viimeiset kaksi vuotta järkälemäinen Alén on pelannut Ranskassa.

– Juha hakee uutta mahdollisuutta pelata SM-liigaa. Try-out antaa mahdollisuuden Juhalle lunastaa paikkansa liigajoukkueessa. Toivottavasti kaveri onnistuu, sanoo Laukkanen.

 

Lisätiedot:
Risto Korpela 0407593770

02.05.2012 12:41

Jaa artikkeli: