HPK:lle jatkoaikatappio HIFK:ta vastaan

HPK pelasi kelpo kamppailun, mutta vähämaalisesta ottelusta HIFK:ta vastaan jäi käteen vain yksi sarjapiste. HIFK voitti ottelun jatkoajalla lukemin 1-2.

Maalittomassa avauserässä kumpikin istui yhden kaksiminuuttisen ja maalivahtien torjunnatkin menivät tasaisesti Sami Rajaniemen otettua 9 koppia ja Niko Hovisen torjuttua 8 laukausta. HPK:n kannalta huomionarvoista oli, että Heikki Huttusen ensimmäisellä minuutilla saama jäähy jäi HPK:n ainoaksi koko ottelussa.

Toisessa erässä maalihanat avasi Kerhon puolustaja Juuso Pulli, joka ampui kiekon komeasti maaliin erän alussa. HPK sai erän loppuun myös oivan mahdollisuuden HIFK:n otettua kaksi jäähyä, jotka osuivat osittain päällekkäin. Kahdenkaan miehen ylivoimalla ei johtoa saatu lisättyä.

Kuva: Teemu Hannula

Kolmannen erän maalista vastasi HIFK. Aleksanteri Kaskimäki oli unohtunut maalin eteen ja pääsi tasoittamaan ottelun lähietäisyydeltä. Jatkoajalla HPK oli aloitteellinen ja lähellä maalintekoa. Jatkoajan viimeinen vastahyökkäys kuitenkin johti sekavaan tilanteeseen, josta Petteri Lindbohmin onnistui nostaa ottelun voittomaali.

Sami Rajaniemi haastattelussa ottelun jälkeen

Lehdistötilaisuus HPK-HIFK 11.10.2023

Maalikooste

HPK:n pelit jatkuvat perjantaina Mikkelissä Jukureita vastaan. Lauantaina Pohjantähti Areenalla vietetään Oktoberfestejä kun Porin Ässät saapuu vieraaksi, joten varaa oma pöytäsi (lue lisää) tai tule vain ottelutapahtumaan viihtymään pelin merkeissä (liput tästä).

Nähdään viikonloppuna Pohjantähti Areenalla!

11.10.2023 22:32