HPK:lla iskun paikka Kuopiossa

KalPa-HPK 5.1.2015 klo 18.30

HPK:n joulun jälkeiset ottelut ovat olleet tuloksellisesti mollivoittoisia. Joukkue on kärsinyt neljä peräkkäistä tappiota ja tänään on mahdollisuus muutokseen Kuopiossa KalPaa vastaan.

Lauantain otteluun Ilvestä vastaan, HPK sai unelma-alun. Kun peliä oli kulunut vain 11 minuuttia, Hakametsän mediakuutiolla komeat lukemat kertoivat HPK:n johtavan peliä 0-3. Maalit syntyivät Saku Salmisen, Eero Somervuoren ja Joonas Vihkon lavoista. Maalit olivat ehkä kauden komeimpia ja kertoivat omaa kieltään siitä, että kun kulkee niin kulkee. Jänne ei kuitenkaan riittänyt loppuun asti, vaan Ilves käänsi ottelun nimiinsä lukemin 5-3.

HPK kohtaa maanantai-iltana Kuopion KalPan vieraskentällä. Lauantaina Hakametsässä kärsitty 5-3 -tappio on pyyhitty mielistä ja matkanteko Kuopioon alkoi jo sunnuntaina.
– Pelit tulee tässä sarjassa nopeasti ja menneitä ei ole syytä murehtia. Joka päivä mennään uutta kohti ja vain tulevaan voidaan itse vaikuttaa, summasi HPK:n maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen.

KalPa menetti Kilpeläisen

HPK sai lauantain Ilves-ottelussa myös hieman negatiivisia uutisia puolustuspäähän, kun Craig Schira loukkaantui ottelun loppupuolella. Schira joutuu jättämään maanantain ottelun väliin, joka hieman laittaa kentällisiä uuteen uskoon. Illan kokoonpanoihin tästä.

Myös KalPa on saanut huonoja uutisia maalivahtiosastolleen. Kuopiolaisten ykköstorjujan Eero Kilpeläisen kausi on loukkaantumisen takia paketissa, joten tällä hetkellä KalPan ykkäsmaalivahdin paikkaa harteillaan kantaa Samu Perhonen.

KalPa voitti joukkueiden edellisen kohtaamisen joulukuun 9, päivänä lukemin 4-1 ja kuopiolaiset ovat tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla viisi. HPK:lla on hyvä paikka ryöstää täysi pistepotti ja kohentaa samalla sarjasijoitustaan keskellä talvista tammikuuta.

 

 

05.01.2015 13:02

Jaa artikkeli: