HPK voitti Kultakeskus-turnauksen

HPK voitti maalieron turvin Kultakeskus-turnauksen, vaikka se hävisikin lauantaina AIK:lle. Jokainen turnaukseen osallistunut joukkue voitti yhden ottelun. Ilves nujersi AIK:n torstaina Tampereella ja HPK sen sijaan perjantaina Ilveksen. Lauantain päiväpeli HPK-AIK päättyi numeroin 3-4.

HPK:n maaleista lauantaina vastasivat Niko Nieminen, Scott Barney ja Marko Luomala. HPK:n maalissa torjunut Mika Järvinen keräsi 29 torjuntaa.

HPK pelasi harjoitusottelun tutuilla kentällisillä ja tuttuun tapaan. Pelin alku ei kulkenut, mutta HPK hallitsi ja loi suuren määrän maalipaikkoja ottelun toisessa ja kolmannessa erässä.

HPK pelaa seuraavan harjoitusottelunsa torstaina 1.9. klo 18.30 Porin Ässiä vastaan.

Kausikorttiin harkkapelit kaupan päälle

HPK:n kausikortit ovat myynnissä. Kun ostat kausikortin nyt, pääset vielä kahteen harjoitusotteluun ilmaiseksi. Lisäksi tiistaina 6.9. ennen peliä pääset nauttimaan kausikorttilaisten kutsuvieras tapahtumasta. Kutsu tilaisuuteen saapuu kausikorttilaisille myöhemmin tällä viikolla.

Kausikorttilaiset saavat upeita etuja paikallisiin yrityksiin tällä kaudella! Kausikortin hinnan voi siis tienata itselleen takaisin käyttämällä HPK:n kumppaniyrityksien tarjouksia. Etukortit saapuvat kausikorttilaisille kauden kynnyksellä.

Osta siis kausikorttisi jo tänään ja saat kaksi harkkapeliä, kausikorttilaisten pre-season tapahtuman ja edut paikallisiin yrityksiin!

 

29.08.2011 05:50

Jaa artikkeli: