HPK valmiina Ässien kaatoon

HPK-Ässät 23.9.2014 klo 18.30

HPK:n startti kauteen on ollut kaksijakoinen. Viime viikolla pelattu Kärpät-ottelu näytti suuntaa, mihin joukkue todella pystyy.

Tiistai-illan jääkiekkonäytelmää täydentää HPK:n lisäksi Porin Ässät. Ässät on tällä hetkellä runkosarjan sijalla kuusi, kun viisi ottelua on takana. Pisteissä HPK:ta edellä patasydämet ovat kolmen pisteen verran.

Porissa valmentanut HPK:n Kari Lehtonen tietää Ässien olevan työteliäs ryhmä.
– Siellä on sama koutsi kuin minun aikanani, mutta vain kolme samaa pelaajaa. Ässät on kovan työmoraalin omaava joukkue ja meillä pitää olla haalarinnapit ylös asti kiinni koko pelin.

Lauantaina voittolaukauskilpailussa hävitty KalPa-peli toi mukanaan hyviäkin asioita.
– Käteen jäi yksi piste. Kuitenkin pelillisesti Kuopion reissu oli ihan ok. Jatkoaika oli sitten selviytymistaistelua ja rankkarit luvalla sanoen ponnettomia.

Picasso ei paljasta

Ässien kultakypäränä häärii ykkössentteri Mika Niemi, joka on kerännyt viidessä ottelussa neljä syöttöpistettä. Hämeenlinnalaisyleisölle tuttuja nimiä porilaisten seassa ovat ainakin Sami Lähteenmäki ja viime kaudet meitä viihdyttänyt Juha Kiilholma.

HPK:n Eero Somervuori on saanut maalihanansa auki ensimmäisissä otteluissa ja nauttii pelaamisesta.
– Tosi kivaa on ollut. Maalit tietenkin lämmittää ja meidän ketju on saanut luotua paikkoja viidellä viittä vastaan. Tottakai pitäisi saada kiekkoja enemmän sisään, koska valitettavasti pelkästä osallistumisesta ei jaeta pisteitä.

Illan kokoonpano on vielä auki ja selviää tutusti vasta aamujään jälkeen.

Onko pelaava maalivahti jo päätetty, Kari Lehtonen?
– On ja ei, ei Picassokaan keskeneräisiä taideteoksiaan paljastanut, joten ei paljasta minäkään, Lehtonen virnuili.

Frisbee-kisan palkintona tänään Mika Järvisen KHL-pelipaita (Amur Habarovsk)

Nähdään Ritari-areenalla!

Kämmen 23.9.2014

23.09.2014 09:24

Jaa artikkeli: