HPK uuteen playoffs-kausikorttiennätykseen

Oranssi kevät on alkamassa ja yleisö on todella kiinnostunut playoffs-otteluista. HPK myi uuden playoffs-kausikorttiennätyksensä. Runkosarjan 1592 kausikortista aktivoitiin playoffs-peleihin yhteensä 923. Nousua vuoden 2017 playoffs-kausikorttimyyntiin on 51%.

HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kiittää kausikorttilaisia.

– On hienoa, että kausikorttilaiset varasivat ennätysmäärän playoffs-kausikortteja, kiitos siitä! Uudistimme playoffs-kausikorttimme maksutapaa tälle keväälle. Nyt kausikortista maksetaan vain toteutuneet ottelut ja saimmekin siitä erittäin paljon hyvää palautetta.

Lipunmyynti neljännesfinaaleihin on käynnistynyt hyvässä tahdissa. Tiistai-iltapäivänä lauantain ensimmäiseen kotineljännesfinaaliin on myyty 3300 lippua.

– Vielä on hyviäkin paikkoja jäljellä lauantaille, mutta kannattaa suunnata heti lippuostoksille hyvän paikan varmistamiseksi. Meillä on ollut hienosti yleisöä hallissa tällä kaudella. Tavoitteenamme on, että yleisömäärä lähentelee lauantaina viittä tuhatta!

Liput kahteen ensimmäineen kotineljännesfinaaliin ovat myynnissä Lippupisteen kaikissa kanavissa. Varmistuneet kotiottelut ovat la 23.3. ja ke 27.3. Tarvittaessa kolmas neljännesfinaali Ritari-areenassa pelataan la 30.3. Mahdollisen kolmannen ottelun lipunmyynnistä tiedotetaan erikseen.

Osta liput playoffs-kotiotteluihin tästä!

19.03.2019 15:47

Jaa artikkeli: