HPK U20 päävalmentajaksi Juuso Nieminen

HPK on tehnyt 1+1 -vuotisen valmentajasopimuksen Juuso Niemisen kanssa. Nieminen korvaa HPK U20 -päävalmentaja Matti Tiilikaisen.

HPK U20 -joukkueen päävalmentaja vaihtuu, kun Juuso Nieminen korvaa Saksaan valmentamaan siirtyvän Matti Tiilikaisen. Nieminen on valmentanut TPS-juniorijoukkueita vuosia, joista yhteensä neljä kautta TPS:n A-Nuoria. Lisäksi 36-vuotias Nieminen on toiminut päävalmentajana U16, U17 ja U18 -maajoukkueissa sekä valmentajana U19 -maajoukkueessa.

HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kertoo Niemisen olevan yksi Suomen lahjakkaimmista nuorten valmentajista. Niemisen valmennuksesta ovat päässeet hyötymään muun muassa nykyiset maailmanluokan pelaajat Artturi Lehkonen, Rasmus Ristolainen ja Mikko Rantanen.

– Juuso on meritoitunut seuravalmennuksen lisäksi monessa maajoukkueikäryhmässä. Hän luo tulevaisuudessa edelleen mahdollisuuksia nuorten pelaajien kehittymiselle HPK:ssa, mikä on erittäin tärkeä asia HPK:lle.

Nieminen ottaa tehtävän vastaan uutena hienona mahdollisuutena.

– HPK on minulle hieno mahdollisuus. Lähden innolla hommiin uuteen ympäristöön. Tarkoitus on tietysti vaalia HPK-kulttuuria, mutta tuoda siihen mukaan oma persoonani sekä omat mausteeni. HPK U20 on tehty jo pitkään todella hyvää työtä. On hienoa jatkaa Masan jälkeen työtä edelleen, sanoo Nieminen.

HPK toivottaa Matti Tiilikaiselle menestystä tulevaan.

– Olemme iloisia siitä, että Matti pääsee eteenpäin valmennusurallaan ja pääsee kehittymään lisää uudessa tehtävässään. Tämä osoittaa sen, että HPK:ssa voivat kehittyä myös valmentajat, eivät vain pelaajat, muistuttaa Toivanen.

27.04.2018 20:30

Jaa artikkeli: