HPK U20 kausi päättyi Villi kortti -kierroksella

HPK U20 kausi päättyi Espoossa sunnuntaina Villi kortti -kierroksen ratkaisseessa kolmannessa osaottelussa.

U20 SM-sarjan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen kolmas ja ratkaiseva osaottelu pelattiin sunnuntaina Espoossa. HPK ja Kiekko-Espoo olivat voittaneet molemmat oman vierasottelunsa, mutta sunnuntaina kotietu vei Espoon jatkoon.

Espoo ratkaisi ottelun jo toisessa erässä. Ottelun ensimmäisen maalin ensimmäisessä erässä teki Espoon Kristo Pitkänen. Toisen erän kaksi osumaa livat Joonas Virtasen ja jälleen Pitkäsen käsialaa. 3-0 tilanteessa kolmanteen erään HPK viritteli vielä kiriä ja saikin kiekon Espoon maaliin ylivoimalla Vili Alitalon vedolla. Kiekko-Espoo kuitenkin kaunisteli lukemat 4-1 Jan Jyväsjärven läpiajomaalilla.

HPK U20 kausi päättyi näin tällä kaudella pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. HPK U20 kiittää yhteistyökumppaneitaan ja katsojiaan kaudesta 2023-2024!

Vili Alitalo oli Kerhon ainut maalintekijä sunnuntaina. Kuva: Teemu Hannula 16.3.2024

17.03.2024 17:51