HPK U20 harjoittelee ulkojäillä tilojen sulun vuoksi

HPK U20 -joukkue on siirtynyt ulkojääharjoitteluun tällä viikolla. Aluehallintoviraston päätöksellä jäähallin ovi ei aukea U20-ikäisille pelaajille Kanta-Hämeessä. Kerhon joukkue on harjoitellu tällä viikolla kuivaharjoittelunsa kotona erilaisin menetelmin ja jääharjoittelua on tehty Ojoisten jäädytetyllä ulkokentällä.

Alla videopaloja ulkojäiltä.

HPK U20-joukkueen päävalmentaja Marko Rairama toivoo, että pian päästäisiin normaalisti harjoittelemaan jäähalliin.

– Onneksi tällä hetkellä on sentään ulkojäitä. Pystymme näin pitämään jonkunlaisen jääharjoittelun päällä. Luotan kuitenkin pelaajiimme, että he tekevät omatoimisesti kaikkensa pysyäkseen siinä kunnossa, että pelaaminen on jälleen mahdollista, kun jäähallin ovi aukeaa myös meille.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri on suositellut tilojen sulun jatkoa 12.1.2022 päättyvän sulun jälkeen, mutta myös A-junioritoiminnan jatkamista normaaliin tapaan.

– Se olisi meille tärkeää, että pääsisimme jälleen fysiikkakeskukseemme ja Pohjantähti Areenan jäälle. Pitää muistaa, että tämä U20-vaihe on niin sanottu jääkiekon ammattikoulu, tässä valmistaudutaan ammattilaisuraan. Minun ja valmennuksen tehtävä on kehittää pelaajia Liiga-tasolle, jatkaa Rairama.

HPK U20 -otteluohjelmaa päivitetään sitten, kun Suomen Jääkiekkoliitto ilmoittaa uusista pelipäivistä. Käynnissä on HPK:n osalta ylempi jatkosarja ja siinä onnistuminen määrittää pelataanko Hämeenlinnassa U20 SM-sarjan playoffseja tänä keväänä.

07.01.2022 11:27

Jaa artikkeli: