HPK treenaa kovaa maajoukkuetauon aikana

HPK:n edustusjoukkueen vauhti ei hiivu maajoukkuetauonkaan aikana. Joukkue palasi kolmen päivän vapaiden jälkeen harjoituksiin ja meneekin lujaa tällä viikolla.

– Vedimme pienen pääkopan nollauksen ja nyt tiistaista perjantaihin harjoittelemme kovaa ja hyvin. Haluamme olla henkisesti ja fyysisesti valmiita kauden loppurutistukseen.

Loppurutistuksella Arvonen tarkoittaa kauden tavoitteen saavuttamista.

– Kyllä, edelleenkin tavoitteemme on playoffit. Mitä sitä muuttamaan, kun se on mahdollista. Rajan yläpuolelle on kuitenkin vielä matkaa ja tappelu tulee olemaan kova viimeisistä paikoista jatkopeleissä.

Ennen taukoa HPK sai Arvosen mukaan pelinsä jo hyvään kuntoon. Vaikka vielä työ pelin parantamiseksi jatkuu, valmentaja kiitteli joukkuepelaamista.

– Viisi hyökkää ja viisi puolustaa, ja se näkyi heti maalimäärissä. Siis sekä omassa päässä että kaverin päässä. Tietysti perjantain Kärpät pelissä apunamme oli Rinkelinmäen yleisö joka pisti jätkien jalat liikkumaan. Vaikka se kuulostaa niin kliseeltä, meillä oli silloin kuudes pelaaja, eli yleisö mukanamme voittamassa ottelua.

HPK jatkaa sarjaa ensi viikolla ensin Kärppien ja sitten Bluesin vieraana. Kotona ritariryhmä pelaa seuraavan kerran lauantaina 18.2., kun Helsingin Jokerit tulee vierailulle. Lauantain ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo klo 16.00 !

Kuvia HPK:n treeneistä:

joukkue
Valmennuksen ohjeet.

kytnar
Milan Kytnar hyökkää laidallaan Teemu Rautiainen.

luomala
Marko Luomala treenaa iloisissa merkeissä! Taustalla Grönholm ja Porseland.

nieminen
Niko Niemisen tyylinäyte.

turre
Jaakko Turtiainen puolustushommissa.

rautiainen
Rautiainen lähdössä yrittämään Mikko Tolvasen ohittamista.

paajanen jrvinen
Mika Järvinen ja Otto Paajanen juomatauolla.

tolvanen
Mikko Tolvanen

kytnar milan
Milan Kytnar

lehikoinen
Esa Lehikoinen

HPK 8.2.2012

08.02.2012 14:37

Jaa artikkeli: