HPK-TPS-ottelun erikoispaidat myydään veteraanien tukemiseksi

Itsenäisyyspäivän alla pelataan jälleen Suomelle ja sotiemme veteraaneille ja sotiemme naisille. Lauantain 4.12. HPK-TPS-ottelussa kotijoukkue pelaa veteraanien kunniaksi ensimmäisen erän erikoispaidassa. Aiempina vuosina HPK:lla on nähty pääväriltään valkoinen ja oranssi maastokuvioinen paita. Tänä vuonna päävärit ovat musta ja harmaa.

Ensimmäisen erän erikoispaidoista suurin osa huutokaupataan ottelun päättymisen jälkeen Kerho-ravintolassa. Seuraavat paidat huudetaan huuto.netissä ottelun jälkeisellä viikolla: Nenonen, Laatikainen, Pihlström. Huutokaupan tuotto ohjataan lyhentämättömänä sotiemme veteraanien hyväksi. HPK:n kumppanina tapahtumassa toimii Panssariprikaati.

Lue alta ennakkotarjousohjeet.

Klikkaa lippuostoksille tästä!

Ennakkohuudot 4.12.2021 erikoispaidoista

Sitovat ennakkotarjoukset tulee lähettää sähköpostitse 3.12.2021 klo 16.00 mennessä osoitteeseen [email protected]

Lisää nämä tiedot tarjoukseesi:

Nimi

Osoite

Syntymäaika

Puhelinnumero

Pelaajan nimi

Ylin tarjoamasi hinta*

Osallistutko huutokauppaan

 

*Ylin tarjoamasi hinta tarkoittaa hintaa, jonka olet maksimissaan valmis maksamaan pelipaidasta. Korotukset ovat 20 €. Et siis maksa automaattisesti jättämääsi tarjousta vaan korotus tulee sen mukaan mitä salissa huudetaan.

Jos samasta paidasta on tullut useampi ennakkotarjous, esim. 50€, 100€ ja 200€, kirjuri huutaa silloin suoraan toiseksi suurimman tarjouksen päälle 20€, eli tässä esimerkissä se olisi 120€ ja henkilö, joka on jättänyt 200€ tarjouksen saa tuotteen 120 eurolla, jos kukaan salissa ei enää korota.

Jos samasta tuotteesta on tullut useampi sama ennakkotarjous esim. 50€ kolmella asiakkaalla, huudetaan ennakkotarjousten osalta suoraan 50€ ja ajallisesti ensimmäisenä jätetty tarjous on voittava.

Salissa ei voi huutaa samaa tarjousta kuin ennakkohuuto.

Huom! Seuraavat paidat huudetaan huuto.netissä ottelun jälkeisellä viikolla: Nenonen, Laatikainen, Pihlström. Näistä ei voi tehdä ennakkotarjouksia.

29.11.2021 16:29

Jaa artikkeli: