HPK-TPS on ympäristöteemainen Kierto-matsi

HPK ja Kiertokapula järjestävät yhteistyössä KIERTO-matsin tiistaina 5.3.2019, jossa teemana on ympäristöystävällisyys. Kiertokapula tuo otteluun tietoutta ja esittelee myös omaa toimintaansa Ritari-areenassa. Kaukalossa iskevät yhteen HPK ja TPS.

Koko Liiga on kiinnittänyt viime vuosina huomiota toimintansa ekologiseen kestävyyteen ja sitoutunut pienentämään hiilijalanjälkeänsä entisestään tulevaisuudessa. Ilmaston tila on pakottanut lajin ja seurat vastaamaan aikakautemme suurimpaan haasteeseen: ympäristöystävällisyys on mukana suomalaisessa jääkiekossa aina pelimatkajärjestelyistä varusteiden kierrätykseen asti.

– HPK Liiga Oy haluaa kantaa vastuunsa ympäristön suojelemisessa ja kierrätyksen tehostamisessa ottelutapahtumissa Ritari-areenalla. HPK ja Kiertokapula laajentavat yhteistyötään ja suunnittelevat yhteistyössä HPK:n ympäristöohjelman kauden päätyttyä, kertoo HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen.

– Kiertokapulalla ja HPK:lla on pitkään ollut yhteistyötä ja on erittäin hienoa saada yhteistyökuvioihin myös kestävän kehityksen ja kiertotalouden asioita. Kiertokapulalle on hieno asia, että jätehuoltoa ja ympäristöasioita on näkyvillä ottelun yhteydessä, kommentoi Kiertokapulan palvelupäällikkö Liisa Sivusaari.

Kimppakyytihaaste

Tiesithän, että yksityisautoilua vähentämällä pienennämme tehokkaimmin Liigan hiilijalanjälkeä. Huolehditaan yhdessä, että tulevillakin sukupolvilla on mahdollisuus pelata lätkää luonnonjäillä. Haasta lähipiirisi kiekkofanit ja kokoa peliin koko autollinen kavereita tai tule lätkäbussilla peliin! Nähdään tiistaina hallilla!
#liiga #kimppakyytihaaste

Lätkäbussit
Liigan ympäristöohjelma
Kiertokapula

03.03.2019 11:24

Jaa artikkeli: