HPK teki jatkosopimukset Lehtivuoren ja Paajasen kanssa – Sami Matinkari HPK:n myyntipäälliköksi

 

Lehtivuorelle ja Paajaselle kaksivuotiset jatkosopimukset

HPK on tehnyt kaksivuotiset jatkosopimukset Joonas Lehtivuoren ja Otto Paajasen kanssa. Lehtivuori pelaa tällä hetkellä toista kauttaan Hämeenlinnassa ja Paajanen on edustanut koko Liigauransa HPK:ta.

HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kertoo Lehtivuoren ja Paajasen sopimusten olevan erittäin arvokkaita koko Matkalla huipulle osa 2 – projektille.

– Joonas ja Otto ovat avainpelaajiamme ja johtavat esimerkillään joukkuetta. Heissä näkyy HPK:n tapa pelata, ja heidän jatkosopimuksensa tuovat jatkuvuutta ja pysyvyyttä joukkueeseen. Molemmilla heistä on myös vielä potentiaalia kehittyä eteenpäin. Olemme erittäin tyytyväisiä näistä kahdesta jatkosopimuksesta.

HPK pelaa seuraavan ottelunsa huomenna Ritari-areenassa Tampereen Ilvestä vastaan.

Sami Matinkari siirtyy AinaComilta HPK:hon

HPK:n uusi myyntipäällikkö on Sami Matinkari. Aina Groupissa kymmenen vuoden ajan toiminut Matinkari aloittaa tehtävässään joulukuussa.

– Sami omaa erinomaiset B2B-myyntitaidot sekä monipuoliset verkostot. Maakunta ja HPK ovat hänelle tuttuja. Sami tulee ammattimaisesta myyntiorganisaatiosta, josta vuosien aikana ammennetut opit antavat meille HPK:ssa lisää mahdollisuuksia kehittää myyntitoimenpiteitämme, kertoo Toivanen.

Matinkari itse odottaa jo innolla uuden pestinsä alkua.

– On ilo ja kunnia-asia päästä tekemään työtä HPK:n organisaatiossa, joka herättää paljon tunteita koko maankunnan alueella. Odotan innolla uusia haasteita yritysasiakkaiden parissa.

 

HPK Tiedotus

21.11.2016 12:16

Jaa artikkeli: