HPK tarjoaa jäänäytelmän Raumalla

Lukko-HPK 11.23.2014 klo 18.30

HPK:n pelin henki on illalla tuttu. Matka kohti tunnelin päässä siintävää valoa lyhenee, mutta vaatii jälleen voiton. Matka käy Raumalle Lukon vieraaksi.

Lähtökohdat

HPK nöyryytti lauantai-iltana Tapparaa ja jo ensimmäisen erän puolivälissä pommitti maalivahti Juha Metsolan vaihtoon. Kerho oli terävä ja tehokas, kun sitä tarvittiin ja venytti voittoputkensa jo kuuden ottelun mittaiseksi. Tapparan Jukka Rautakorven mietteistä ei voi kirjoittaa, sillä mies lukittautui joukkueensa kanssa pukukoppiin pelin jälkeen. Toivottavasti ovat päässeet sieltä jo pois, sillä myös Tappara pelaa tänään.

Rauman Lukko on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena ja kiinni kotiedussa. Lukko on kuitenkin vain kolme pistettä edellä JYPiä, joten raumalaisillakin panosta riittää illan ottelussa. Lukko katkaisi lauantaina kahden ottelun tappioputkensa ja voitti Ässät kotonaan 3-0.

Päivän puntari

HPK:n pelaajista alisuorittajia viime aikoina on vaikea hakea, koska niitä ei ole. Varsinkin uusi tehokolmikko Rautiainen-Vänttinen-Karjalainen on ollut todella kova ja pystynyt luomaan rutkasti maalipaikkoja. Teemu Rautiainen meloo tällä hetkellä hyvässä virtauksessa, sillä miehen maaliputki on kolmen ottelun mittainen. Illan ottelu näyttää, jatkuuko kevään lapsen tehokas alkukevät.

Jobin postia HPK-leiriin toi Tappara-ottelun jälkipyykissä langetettu kahden ottelun pelikielto O-P Grönholmille. Grönholm sai pelikieltonsa päähän kohdistuneesta taklauksesta. Vahvan kevään pelanneen OPG:n pelit jatkuvat vasta playoffeissa.

OPG:n korvaaja selviää iltapäivän mittaan kokoonpanoista, mutta muutoin kokoonpano pysyy samana kuin edellisotteluissa.

Pelipäivän väite

Väitän, että Risto Dufvan Lukko kokee tänä iltana ison nöyryytyksen. Raumalaiset joutuvat poistumaan kotihallistaan päät painuksissa koteihinsa.

Kämmen

11.03.2014 09:51

Jaa artikkeli: