HPK-Tappara on Talvisodan päättymisen muisto-ottelu

Runkosarjan viimeinen HPK:n kotiottelu torstaina 14.3.2019 on Talvisodan päättymisen muisto-ottelu. HPK pelaa ensimmäisen erän ottelusta armeijan talviasun mukaisessa pelipaidassa. Vastaan ottelussa asettuu Tappara.

Talvisodan päättymisestä tulee täyteen 79 vuotta 13.3.2019. Panssariprikaati ja HPK kunnioittavat talvisodan veteraanien panosta Suomen itsenäisyydelle ottelutapahtumassa. Ennen ottelun alkua kuullaan Hattulan-Tyrvännön sotaveteraanien kuoron esittämänä Veteraanin iltahuuto. Aloituskiekon pudottaa sotaveteraani Esko Paakkala.

Tilaisuuteen kutsutaan sotiemme veteraaneja avustajineen. Ottelun aikana varusmiehet tekevät Ritari-areenalla lipaskeräyksen, jonka tuotto käytetään veteraanien hyväksi.

Yleisöllä on mahdollisuus tutustua Leopard 2A6 – taistelupanssarivaunuun sekä BMP-2M -rynnäkköpanssarivaunuun Ritari-areenan parkkialueella. Panssarimuseosta nähtävillä on yksi T-26 vaunu.  Kalustonäyttelyn yhteydessä paikalla ovat Hämeenlinnan sotilaskotiyhdistyksen myyntiautot klo 17-19.

Varusmiestoimikunnan bändi soittaa ottelussa ennen pelin alkua Kerho-ravintolassa ja ottelun aikana hallissa! Musiikkia siis kuuluu ottelussa, vaikka peli olisi käynnissä!

– HPK kunnioittaa ja kiittää sotiemme veteraanien panosta itsenäisen Suomen eteen. Haluamme ottelutapahtuman kautta tuoda myös oman panoksemme veteraanien hyvinvoinnin turvaamiseksi. Pääsemme käynnistämään uudenlaisen yhteistyön merkittävän kantahämäläisen toimijan, panssariprikaatin kanssa. Toivottavasti voimme rakentaa tästä perinteikkään tavan tuottaa tapahtumia veteraanien arvokkaan historian tukemiseksi, HPK Liiga Oy:n Antti Toivanen kommentoi.

– Meille on suuri kunnia ja ilo olla mukana järjestämässä tätä ottelua, Panssariprikaatin komentaja, eversti Kari Nisula kertoo.

– Veteraanien perinteiden jatkaminen ja veteraanien, meidän kunniakansalaistemme tukeminen on kaikille yhteinen ja keskeinen maanpuolustusasia. Lisäksi tiedossa on kovan tason jääkiekkoa eli jokaiselle on varmasti tarjolla jotakin! Nisula summaa.

Osta liput otteluun tästä!

Pelipaidat myydään – tuotto sotaveteraaneille

HPK:n armeijan talviasua mukailevat pelipaidat myydään ottelun jälkeisessä huutokaupassa Kerho-ravintolassa. Tuotto ohjataan Kanta-Hämeen sotaveteraanityön tukemiseen.

HUOM! Paidat maksetaan suoraan Kanta-Hämeen sotaveteraanipiirille eli tuotto menee lyhentämättömänä veteraaneille.

Huutokauppaa johtaa ottelujuontaja Peter Petro. Ostetut paidat tulee maksaa tapahtumassa, joko maksu suoritetaan käteisellä tai pankkisiirrolla. Huutokaupassa olevilla paidoilla ei ole pohjahintoja. Korotukset ovat 20 €.

Ennakkotarjoukset

Sitovat ennakkotarjoukset tulee lähettää sähköpostitse 14.3.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen [email protected].

Lisää nämä tiedot tarjoukseesi:

Nimi

Osoite

Syntymäaika

Puhelinnumero

 

Pelaajan nimi
(alla pelaajalista)

Ylin tarjoamasi hinta*

Oletko paikan päällä huutokaupassa?

 

*Ylin tarjoamasi hinta tarkoittaa hintaa, jonka olet maksimissaan valmis maksamaan pelipaidasta. Korotukset ovat 20 €. Et siis maksa automaattisesti jättämääsi tarjousta vaan korotus tulee sen mukaan, mitä salissa huudetaan.

Jos samasta paidasta on tullut useampi ennakkotarjous, esim. 50€, 100€ ja 200€, kirjuri huutaa silloin suoraan toiseksi suurimman tarjouksen päälle 20€, eli tässä esimerkissä se olisi 120€ ja henkilö, joka on jättänyt 200€ tarjouksen saa tuotteen 120 eurolla, jos kukaan salissa ei enää korota.

Jos samasta tuotteesta on tullut useampi sama ennakkotarjous esim. 50€ kolmella asiakkaalla, huudetaan ennakkotarjousten osalta suoraan 50€ ja ajallisesti ensimmäisenä jätetty tarjous on voittava.

Salissa ei voi huutaa ennakkotarjouksen kanssa samaa summaa vaan ainoastaan korotuksen.

Myynnissä olevat paidat:

30 Tuomas Aalto

31 Ville Ruokonen

33 Emil Larmi

35 Antti Karjalainen

 

5 Jesper Lindgren

6 Niklas Friman

15 Jan Brejcak

25 Roope Laavainen

37 Niclas Almari

38 Miro Karjalainen

42 Arto Laatikainen

43 Otto Latvala

56 Markus Niemeläinen

74 Petteri Nikkilä

 

7 Otto Paajanen

10 Filip Riska

21 Jere Innala

27 Filip Krivosik

28 Markus Nenonen

29 Miro Ruokonen

34 Erkka Seppälä

40 Janne Tavi

45 Henri Kanninen

47 Janne Lahti

48 Valtteri Puustinen

51 Philippe Cornet

62 Robert Leino

71 Niclas Lucenius

75 Jaakko Kuusisto

80 Teemu Turunen

82 Eetu Tuulola

 

Osa paidoista ei tule olemaan pelattuja. Ne ovat kuitenkin myynnissä huutokaupassa. Pelattuihin paitoihin kuuluu mukaan aitoustodistus.

Huom! Lisäys 11.3.2019: Kahden ei-kokoonpanossa olevan maalivahdin pelipaidat toimitetaan noin kaksi viikkoa huutokaupan jälkeen. Ne ovat kuitenkin huudettavissa huutokaupassa, kuten luvattu.

14.03.2019 06:04

Jaa artikkeli: