HPK sopimuksiin Juuso Ikosen ja Daniel Lebedeffin kanssa

HPK Liiga Oy on solminut pelaajasopimukset hyökkääjä Juuso Ikosen ja maalivahti Daniel Lebedeffin kanssa. Ikosen sopimus on yksivuotinen ja Lebedeffin 1+1-vuotinen seuran optiolla.

Hyökkääjä Juuso Ikonen siirtyy Hämeenlinnan Pallokerhoon SHL:n HV-71-joukkueesta. Ulkomaille lähtönsä jälkeen nyt 25-vuotias Ikonen on pelannut neljästä viime kaudestaan kolme Ruotsin SHL:aa ja yhden kauden AHL:ssa. Palkintokaapissa Ikosella on nuorten maailmanmestaruuden lisäksi SHL-hopea ja kaksi pronssia Liigasta. Ikonen liittyy HPK:n harjoitteluvahvuuteen kuluvan viikon keskiviikkona.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kertoo Ikosen tuovan oranssiin monipuolisuutta.

– Juuso on työteliäs ja monipuolinen hyökkääjä, joka pystyy olemaan tehokas hyökkäyssuuntaan ja samalla myös luotettava puolustussuuntaan. Hän tuo lisää mahdollisuuksia ja monipuolisuutta hyökkäyspeliimme. Juuso tulee aloittamaan meillä keskushyökkääjänä.

Daniel Lebedeff saapuu Hämeenlinnaan viiden vuoden Amerikan visiitiltään. 16-vuotiaana Amerikkaan lähtenyt maalivahti pelasi viimeiset kaksi kautta Wisconsinin yliopiston joukkueessa. Nyt 21-vuotias Lebedeff on nähty myös Suomen juniorimaajoukkueissa.

– Saamme Danielista monipuolisen ja lahjakkaan nuoren maalivahdin. Hänellä on valmius pelata ja voittaa heti, kertoo Toivola.

 

Urheilujohtaja Toivola kertoo, että HPK:n joukkueeseen odotetaan vielä lisävahvistuksia.

– Haemme edelleen keskushyökkääjää sekä puolustajaa. Näiden hankintojen aika koittaa kuitenkin vasta lähempänä lokakuun sarjan aloitusta. Harjoitusottelukauden aloitamme nykyisellä rosterilla.

 

HPK:n liigajoukkue aloitti vapaaehtoisen yhteisharjoittelun tänään maanantaina.

Ensimmäisen harjoitusottelunsa Matti Tiilikaisen HPK pelaa 13.8.2020, kun Pohjantähti Areenassa vastaan asettuu SaiPa. Lipunmyynnistä tiedotetaan myöhemmin tällä viikolla. HPK:n kausikorttilaiset pääsevät otteluun ilmaiseksi. Kausikorttien noutoajoista tiedotamme myös lisää kuluvan viikon aikana.

HPK:n toimisto Kiekkoritarinkujalla palvelee normaaliin tapaan arkisin klo 9-16. Kerho-ravintolan avaamisesta tiedotetaan kuluvan viikon aikana.

 

27.07.2020 10:50

Jaa artikkeli: