HPK sopimukseen Patrick Harperin kanssa

HPK on solminut loppukauden kattavan sopimuksen amerikkalaishyökkääjä Patrick Harperin kanssa.

HPK ja Patrick Harper ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen. Hyökkääjä saapuu Hämeenlinnaan pelattuaan tällä kaudella AHL:ssä Milwaukee Admiralsin riveissä. Pelipaikaltaan Harper on tällä hetkellä laitahyökkääjä, mutta on urallaan pelannut myös keskushyökkääjänä.

23-vuotias Harper on Nashville Predatorsin viidennen kierroksen varaus vuodelta 2016 ja U20-maailmanmestari vuodelta 2017. Kaudet 2016–2020 hyökkääjä pelasi yliopistosarjaa voittaen mestaruuden keväällä 2018. Viime kaudella Harper pelasi niin AHL:ää kuin ECHL:ää.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivolan mukaan Harperin on määrä saapua Hämeenlinnaan tiistaina. Tositoimissa hänet nähdään todennäköisesti lauantaina, kun HPK kohtaa TPS:n Pohjantähti Areenassa.

– Patrick on erinomainen luistelija ja taitava kiekollinen pelaaja, joka tuo ratkaisuvoimaa ylivoimapeliimme. Saamme riveihimme nuoren pelaajan, jonka tavoitteet ovat edelleen Pohjois-Amerikassa ja täältä hän hakee uutta vauhtia uralleen, kommentoi Toivola.

Toivola kertoo, että HPK jatkaa aktiivisena pelaajamarkkinoilla.

– Etsimme edelleen keskushyökkääjää joukkueemme vahvistamiseksi. Meille sopivaa sentteriä ei vielä ole löytynyt, joten jatkamme kärsivällisesti työtä tässä asiassa.

 

HPK pelaa seuraavaksi back-to-back ottelut Lukon kanssa keskiviikkona Raumalla ja torstaina Hämeenlinnassa. Lauantaina 4.12.2021 on vuorossa veteraaniteemainen ottelu Turun Palloseuraa vastaan. HPK pelaa lauantain ottelussa ensimmäisen erän erikoispaidalla, jotka huutokaupataan Kerho-ravintolassa ottelun päättymisen jälkeen. Paidoista saatava tuotto ohjataan lyhentämättömänä Kanta-Hämeen sotaveteraanien tukemiseen. Lue lisää lauantain paidoista täältä.

29.11.2021 17:30

Jaa artikkeli: