HPK solmi ja purki sopimuksia

HPK ja Dan Spang purkavat sopimuksensa

HPK ja puolustaja Dan Spang ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä tänään maanantaina. Spang pelaa loppukauden Ruotsin Elitserienissä.

– Danille tarjoutui pelipaikka Ruotsissa. Emme halunneet olla esteenä hänen siirtymiselleen uuteen joukkueeseen. Siirto tarjoaa Danille uusia mahdollisuuksia tulevaisuutta silmällä pitäen, kertoo HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela.

Korpelan mukaan HPK etsii yhtä hyökkääjää ja yhtä puolustajaa joukkueeseen.

– Spangin siirto vapauttaa meille taloudellisia resursseja, joten uskon, että meillä on uutisia ennen siirtorajan umpeutumista.

Aarnio ja Grönholm jatkavat Kerhossa

HPK on tehnyt jatkosopimukset hyökkääjä Antti Aarnion ja puolustaja Ossi-Petteri Grönholmin kanssa. Aarnion sopimuksen HPK:lla ollut optio käytetään ja Grönholmin kanssa on solmittu kaksivuotinen jatkosopimus.

– Antti on hyvä roolipelaaja ja taistelija, joka sopii Selinin joukkueeseen mainiosti ja halusimme näin ollen käyttää option. Ossi-Petteri on pelannut erinomaisesti tällä kaudella ja tuo edelleen kovuutta HPK:n takalinjoille myös tulevina kausina, kertoo Korpela jatkosopimuksen perusteista.

HPK:n edustusjoukkue pelaa seuraavan kotiottelunsa huomenna tiistaina, kun Helsingin IFK saapuu Ritari-areenalle.

Salo jatkaa A-Nuorten päävalmentajana

HPK:n A-Nuorten valmentaja Olli Salo jatkaa nuorten joukkueen peräsimessä seuraavat kaksi kautta. Salo valittiin Hämeenlinnan vuoden 2012 valmentajaksi. Kerhon A-Nuoret johtavat tällä hetkellä Nuorten SM-liigan runkosarjaa. Korpelan mukaan oli selvää, että Kerho haluaa pitää Salon Hämeenlinnassa.

– Olli on tehnyt loistavaa työtä ja oli tärkeää tässä vaiheessa HPK:lle kiinnittää hänet tänne tuleviksi vuosiksi.

Valmentaja itse kertoo jäävänsä mielellään Kerhoon.

– Nämä kaksi vuotta ovat olleet loistavaa aikaa. Kerho on hyvä paikka myös oman valmennustaidon kehittämiseen. Innolla odotan tulevaa kaksivuotisperiodia, kommentoi Salo.

A-Nuoret pelaavat seuraavan kotiottelunsa HPK-Jokerit lauantaina 2.2. klo 15.00.

28.01.2013 10:08

Jaa artikkeli: